Forumet - Varför är han plötsligt så blyg?

Varför är han plötsligt så blyg?

1075 0 22

Hej! 

Jo det är så att jag är lite smått intresserad av en kille. (Observera att jag inte är den typen som blir intresserad av vem som helst och inte alls någon som är "på" på något sätt. ) Han började i min skola nu i höstas, han går i 2:a ring och jag i 3:e. Redan första dagen verkade han intresserad och glodde en del. Sedan har det fortsatt så och jag är väl medveten om att det är intresserade blickar han gett, ni vet när blicken blir lite för länge. Men inte har han blivit blyg för det utan han har fortsatt och titta. Men med tiden har han blivit lite blygare för att titta på samma sätt, särskilt efter vi hamnade på samma cafe på stan. Men jag har ändå märkt att han tittat fast pÅ ett litet diskretare sätt. 

Häromdagen blev jag övertalad att adda killen då han visat alla tecken på att han är intresserad. Sedan gjorde jag inte så mycket mer med det. Dock tog det väldigt lång tid för honom att acceptera vänförfrågan. Och när jag varit inloggad på kvällen har han varit inne samtidigt och när jag loggat ut så har han också gjort det när jag loggar in en stund efter! Lite som att han väntar på att jag ska skriva något? 


Igår så såg vi varandra första gången efter jag addat honom, och jag vet att han såg mig men han vågade inte titta på mig utan tittade bort. Prövade och likea en bild idag på han men det verkar ju inte ge något resultat ändå, han ger liksom inte en hint tillbaka 

Vad beror detta på, varför är han så blyg och awkard nu liksom? 

Spana också in:

men om du lägger till honom får du ju börja skriva. Det är internet courtesy!

det är lätt att vara intresserad, det är svårare att göra någonting åt det. När du kommer för nära blir det läskigare at ta första steget. "shit, is this actually happening"
hur som helst, du vet ju att han är blyg och intresserad, så sluta vara en stereotyp och ta första steget (och andra om det behövs)