Forumet - varför är jag alltid offret?

varför är jag alltid offret?

840 1 81

Spana också in:

Xisco:

Naturare... usch.Har du sagt till dem att du tycker att det är obehagligt?Om de inte slutar ta kontakt med din mentor om det.


ikr :-( ja, han som jag förhoppningsvis har blivit av med smsade min kompis från min mobil. uppenbarligen var det han skrev effektivt för han har lämnat mig ifred sen dess, men gömmer mig alltid när jag ser honom i korridoren och matsalen ändå:-P creep...
Hjärtlös:

säg bara "lägg av, jag är inte intresserad"


DET HJÄLPER INTE! han respekterar mig inte alls. igår tog han bort ett löv eller nåt liknande som låg rätt högt upp på mitt lår också:-( och det var efter att jag hade förklarat hela personal space grejen. och så frågade han mig om jag tar p-piller. känns seriöst som om han planerar att våldta mig:'(
oatsreuvaue:

skicka mördar blickar.


hjälper inte han skrattar bara


Hjärtlös:

förstår det. verkligen obehagligt med människor som är så närgångna trots tillsägelser och liknande förmedlande handlingar.


ja och att han följer efter mig också:-( och tar mina grejer och säger att jag inte kmr få tillbaka det om jag inte följer med honom. fast jag är duktig och lämnar mina saker åt sitt öde. en pennvässare är inte värt det.


OF 5:

Hade du ej varit av intresse hade dem inte fortsatt.


men jag är väl likadan som alla andra
cuzIcan:

ja och att han följer efter mig också:-( och tar mina grejer och säger att jag inte kmr få tillbaka det om jag inte följer med honom.


om han inte förstår att du menar allvar eller är medveten men helt enkelt bara struntar i det, då måste du nog göra något drastiskt som får honom att verkligen förstå. har han någon störning eller så? för han verkar helt otroligt oförstående. vad säger din omgivning om hans beteende? och har du talat om det för någon t.ex psykolog eller kurator, kanske personal i skolan?