Forumet - Varför är jag ful?

Varför är jag ful?

5074 1 71
Hejsan alla!
Jag tänkte för några dagar sedan om vad "ful" eller "snygg" egentligen innebär. Så tänkte göra ett litet projekt. Hade hjälpt ifall ni skulle vilja skriva vad i tycker är "fult" och "snyggt" gällande utseende på människor.
Inget "alla får tycka som dom vill..." jag vill ha lite diskussion och kunna ta reda på, Varför jag är ful.
Tack på förhand!

Spana också in:

Racso:

. Hade hjälpt ifall ni skulle vilja skriva vad i tycker är "fult" och "snyggt" gällande utseende på människor.


tycker det är fult med folk som ler mycket och ser fånigt glada ut.

hatar även mig själv pga kommer på mig själv hela tiden med att le jättefult när jag inte tänker på det[sad]
Tycker det är fult med acne, stor eller konstig formad näsa, tjocka ögonbryn, gula eller sneda tänder, fult fettigt hår, utstående kindben och massa andra grejer, överdrivet mycket smink och onaturligt färgat hår. Självklart kan man vara snygg fast man de egenskaperna. Fast jag bryr mig inte så mycket eftersom insidan räknas mest, fast man får typ första intrycket av utseéndet.
Jag tycker det är fult när man är onaturlig :P Som, botox och sånt skit :P Tycker väl inte att något sä fult faktisk, alla är fina på sina sätt. Fast många är finare än andra, men det finns inga fula människor :) Insidan speglar sig oxå mycket på utsidan :P Men naturligt är alltid snyggast!!
jag tycker att människor i grund och botten är vackra varelser, speciellt kvinnor. det är ovanligt att jag ser nån jag tycker är naturligt "ful" det finns men de flesta är vackra. de flesta som är fula är de som förstör sig själva. typ sola för mycket, äter för mycket, äter för lite, opererar sig, sminkar sig för mycket, klär sig fullt, beter sig fult, typ.

är man bara naturlig är man oftast fin