Forumet - varför är killen inte intresserad längre? :(

varför är killen inte intresserad längre? :(

2694 0 24
Om en kille jag har fattat tycke för, vi har träffats två gånger för tre veckor sen var sist vi sågs. Innan så har vi snackat i någon månad. Från början när vi började snacka så smsade han varje dag. Han undrade hur jag mådde och osv, verkade riktigt intresserad av vad jag sa. Efter första träffen var allt super, han ville träffa mig igen, han ringde. Han sa att jag var underbar och sådant. Han sa också att han hade slutat röka pga mig, och att jag ville träffa honom igen glädje honom. Men nu har det bara runnit ut i sanden att träffas igen pga att båda har haft orsaker. Hans orsak var att han hade fått halsfluss. Men nu för ingen anledning, så smsar han mkt mindre, likaväl jag. Och nu är han smsar så skriver han väldigt "kort" han hejjar liksom bara och frågar vad jag gör.. sedan loggar han alltid ut eller nåt.

Jag tänkte att 'om han inte är intresserad av mig längre så varför hör han överhuvudtaget av sig om han ändå bara ska skriva hej och inte vill fortsätta skriva då?' fattar ingenting.. han verkar inte ha någon annan som han träffar heller. Och om ni undrar så ser jag mkt bättre ut än honom. Så varför har han blivit allt mer frånvarande? jag började verkligen gilla den här killen [sad]

Spana också in:

Dubbeltänk:

Försök ta lite initiativ och se om du får svar. Vet han om att du är intresserad och gillar honom?


Ja det vet han.. ibörjan var ja rätt svårfångad eftersom han är 4 år äldre än mig. Men sen släppte jag på det för han verkade väldigt snäll och omtänksam. och när man väl släpper på det så blir man ju alltid sårad typ.. :(
Vad tror ni han vill? är han intresserad fortfarande? men vad är grejjen med att han säger hej och sånt ofta, men efter det så loggar han bara ut utan att säga hejdå. och sen nästa dag gör han likadant och bara säger hej sötaste :) vad gör du? hur ere? .. sen när man har svarat och frågat vad han gör osv så svarar han, sen vill han inte skriva någe mer och bara loggar ut... om man e intresserad av någon pratar man väl inte så "kort" med den?
lazertits:

Men kära vän, du kan vara hur "perfekt" som helst, stämmer det inte så stämmer det inte.

I alla fall, testa att själv vara lite påstridigare. Han kan mycket väl vara osäkrare än du.


Ja, men då tycker jag inte att man fortsätter och kontaktar personen osv. Det är bara elakt och lura den andra isf.. jag som precis började få känslor för honom... något tips hur man glömmer och gåvidare då?
kokosglass:

rant frågat honom, men jag sa förut att "vi har ju snackat ett tag nu.. tycker du e intressant osv" då fick jag tillbaka att han tyckte jag verkade helt underbar, och att han vill träffas. men vi gör det aldrig..


ta initiativet då [smile]
och rinner det ut i sanden så är han bara inte man nog att säga som det är