Forumet - Varför är sossar hatade?

Varför är sossar hatade?

3105 0 35

Spana också in:

Det handlar väl snarare att vänsterpolitik fallit mer och mer i onåd med tiden i takt med sin verklighetsfrånvändning och oförmåga att producera resultat. Sossarna blir på något sätt en syndabock per default tack vare sin position som röda och ledande vänsteralternativ, även om de är av de mildaste slaget och i realiteten kontrollerar de resterande vänstersamröret och ser till att utflödet inte blir allt för extremt. 

Tycker mig känna igen moderathat lite mer faktiskt, kan ju variera lite med vart man bor och i vilken socio-ekonomisk hegemoni man befinner sig i dock.
Sossar röstar på Socialdemokraterna... det är väl skäl nog. Har du aldrig hört uttrycket BETONGSOSSE?  Tumme ned

Eller KOLLEKTIVANSLUTNING? Lika impopulärt ord. Att bara för att man går med i ett fackförbund... vilket jag iof sig inte har något emot... så måste man stödja Socialdemokratiska partiet eftersom en del av fackföreningsavgiften går till det Socialdemokratiska partiet.  Tumme ned

Inte undra på att färre och färre är med i ett LO-anslutet fackförbund utan bara är med i A-kassan.
Hatar inte, däremot har jag en aversion emot sossarna i allmänhet och Röfvén i synnerhet. Detta har sin grund i min borgerliga bakgrund, så jag har så att säga en viss sosseavsky i blodet. När jag sedan spann runt och istället blev vanstur blev jag mer irriterad på att sossarna mest har blivit en karbonkopia av Moderaterna, och på Rövféns allmänna inkompetens. Så dubbelt ogillande från mitt håll.