Forumet - Varför är Sverige så värdelöst? De enda i världen med arbetslöshet?

Varför är Sverige så värdelöst? De enda i världen med arbetslöshet?

4296 0 157
Sverige är ett riktigt skitland, feminismen frodas och arbetslösheten ökar för varje dag sedan 2007. Inga " unga" människor mellan 17-25 år får jobb av någon anledning.Dessutom så måste man gå på fest och vara full varje helg för att man ska hamna inom mallen " Tonåring", gör man det inte räknas man som enstörning eller riktigt speciell, och det vill man ju inte vara.

Vi bor också i ett kallt land, skitväder året runt med ynka 1900 soltimmar som mest i Ölands norra udde, inte undra på att Svenskarna dricker mest alkohol i världen. Folket här är kalla, gärna extremt negativa och gör allt för att slippa möta grannen i farstun.

Varför bor folk här överhuvudtaget? Jag menar man blir ju aldrig direkt speciell som Svensk utan man hamnar inom kategorin "lagom, medelmåtta" men varför vill man det?
mullis711:

Varför är Sverige så värdelöst? De enda i världen med arbetslöshet?


Fel. Fel.

mullis711:

Sverige är ett riktigt skitland, feminismen frodas och arbetslösheten ökar för varje dag sedan 2007.


Flytta då.

mullis711:

Inga " unga" människor mellan 17-25 år får jobb av någon anledning.


Eh, jo.

mullis711:

Dessutom så måste man gå på fest och vara full varje helg för att man ska hamna inom mallen " Tonåring", gör man det inte räknas man som enstörning eller riktigt speciell, och det vill man ju inte vara.


Måste? Nej.

mullis711:

Vi bor också i ett kallt land, skitväder året runt med ynka 1900 soltimmar som mest i Ölands norra udde


Flytta då.

mullis711:

Folket här är kalla, gärna extremt negativa och gör allt för att slippa möta grannen i farstun.


Fel.

mullis711:

Varför bor folk här överhuvudtaget? Jag menar man blir ju aldrig direkt speciell som Svensk utan man hamnar inom kategorin "lagom, medelmåtta" men varför vill man det?


Här har du en mängd anledningar som du verkar ha missat:
https://www.google.se/sear​​​ch?q=why+sweden+is+awesome

Men jag hoppas främst att du flyttar. Ingen nyhet att Sverige är ett fjortis/p12-sprängt land med ytterst låg genomsnittlig IQ.

Du verkar ju tydligen inte kunna tänka längre än näsan når, så USA verkar passa bra för dig. Off you go.

Spana också in:

mullis711:

Skitsnack? Det är ju sanningen svart på vitt. Hur ofta är du utanför ditt hus egentligen?


Att vi är det enda landet i världen med arbetslöshet? Okej, då vet jag.

Att inga mellan 17-25 får jobb? Okej, då vet jag. Synd bara att jag nyligen tackade nej till två jobb pga tidsbrist(har redan två jobb plus heltidsplugg). Bara för att du är för korkad för att få ett jobb så betyder det inte att inga andra får några jobb, sedan att vi har en relativt hög arbetslöshet bland ungdomar är ett faktum - men att ingen får jobb är en lögn - eller för den delen att det inte finns jobb.

Det med att hur andra uppfattar en är upp till en själv, pappskalle.

...passar det inte så flytta, kan du inte det så gör något åt din situation(vad det nu skulle vara) - eller håll käft.

Samt: sluta vara korkad.
Ensamvargen:

Sanningen svart på vitt brukar användas när någon lägger fram någon skriven källa som bevisar sin poäng. Du skriver bara massa skit.


Hur ska jag hitta källa då ingen vågar träda fram och visa se hur verkligheten är? Mina påstående baseras på erfarenheter i livet vilket jag ser som mer seriösa än en vinklad artikel på Aftonbladet
mullis711:

Vad har min ålder med detta att göra? Man är inte automatiskt smartare för att man är äldre än någon annan. Finns många som är gamla men riktigt trögtänkta


Att du knappast har den erfarenhet du påstår dig ha; att du kan göra den bedömning du gör, som är åt helvete. Så i detta fall är din ålder relevant, ja.