Forumet - Varför alla dessa "pappa-trådar"?

Varför alla dessa "pappa-trådar"?

1018 0 51
Tro inte att ni är ensamma om att hata att bo hemma! I princip alla jag känner, inklusive mig själv hatardet lika mycket som er. Det alla klagar på mest är "Pappa är så dominant, pappa bestämmer, pappa skäller, pappa klagar" osv... So what? Det är väl så helt enkelt! Sluta tycka synd om er själva, för så jäkla speciella är ni inte.
[tired]

Spana också in:

ohYEA_:

Vilka trådar refererar du till, då. Länka.


gå in på forum och sne på senaste så kan jag slå vad om att du hittar minst tre trådar där om just det.

mon pappa tror jag en heter, och en jag hatar min familj... och fler som jag inte minns namnet på. Tror du seriöst jag skulle skapa en sånhär tråd om det inte hade funnits sånna ? [confused]
aekitsune:

mon pappa tror jag en heter, och en jag hatar min familj... och fler som jag inte minns namnet på. Tror du seriöst jag skulle skapa en sånhär tråd om det inte hade funnits sånna ? [confused]


Inte fan vet jag, du verkar ju dum. Det är ett forum där folk vill ha hjälp med sina problem. Om du tycker att någon klagar i onödan så får du skriva det till DEM i deras tråd, tror inte ens de märker av denna tråd och ingen här på forumet bryr sig om att du tycker såna "inte är så jäkla speciella".
cannabis:

Får du stryk av din pappa, är han missbrukare ?


Han är alkoholist, inte fan whinar jag om det.
ALLA människor har någon brist. Visst finns det folk som det verkligen är synd om, som har förlädrar som slår dem och behandlar dem som skit, men de trådarna i detta forumet är fan bara folk som gnäller över att deras föräldrar inte låter dem vara ute efter halv tre på nätterna -.-
cannabis:

De är liksom trots allt barn som gör trådarna så vad förväntar du dig?


De är nästan lika gamla som mig. Jag kanske räknas som barn, men trots det så har jag insett att hur mycket jag än hatar att bo hemma så är jag lågt ifrån ensam, och jag har också fattat att mina föräldrar antagligen kände samma sak när de bodde hemma, och deras föräldrar före dem. Det är inget att whina om. Det kallas att bli uppfostrad, och barn idag som knappt klarar att få nej till någonting ska vara glada att de inte levde för 50 år sen. DÅ kunde de whinat om att deras föräldrar var stränga -.-
aekitsune:

ska vara glada att de inte levde för 50 år sen.


Hade nog faktiskt velat vara född för 50 årsen än för 20 årsen.
De är för komplicerat och för gnälligt nu mera som du säger och svårt att va lycklig. Och jag tycker ungar i dagens samhälle får de orättvist en del wajnar för inget men de är så livet är.

Och ja trots allt barn slutar man vara över 18 eller när man slutar få barnbidrag jag vet inte vart gränsen går men alla mognar olika.
aekitsune:

Nej? Jag whinade över att alla skapade en egen sån tråd. varför? De vill att alla ska tycka synd om dem? Detta handlar inte om min familj, bara om irriterande många trådar om exakt samma sak.


Du skrev just en tråd om att det är precis lika synd om dig som om dem, så det är i princip samma sak. Och nej, majoriteten vill nog bli tröstade eller få råd om hur de ska hantera situationen. Folk som mår dåligt över något vill i regel inte att folk ska tycka synd om dem, de vill må bättre.