Forumet - Varför alla emot SD ?

Varför alla emot SD ?

5702 0 45
Tja, jo som rubriken säger, varför är alla så ´´oroliga´´ över att SD ska komma in i riksdagen ? De säger ju själva att de inte är rasister, och de har ju själva utlänningar i sitt parti . och varför skulle invandrarna gå med om SD är så mycket emot dem? Själv tycker jag att SD är extrema i vissa frågor men jag håller med dem att invandringspolitiken är förskräckligt dålig.. MEN JAG ÄR INTE en SverigeDemokrat så ni bara vet !

vad tycker ni kring att SD kommer in osv ?

Spana också in:

Jag är inte heller Sverigedemokrat, eller "rasist" för den delen, men jag förstår inte riktigt den här hyperhysterin. Till stor del verkar det helt enkelt vara att folk har fått för sig saker. Och folk älskar att brusa upp sig alldeles över saker de fått för sig. De gör inte jag. Jag tar det chill. [cheers]

Att något har gått fel med invandringen, det ser väl varenda människa. Problemet borde lösas innan vi släpper in ännu fler människor. Sverige är rätt ödsligt, det får plats många här, alla måste inte bo i Rosengård och bränna bilar (vilket är en naturlig följd av att det saknas ungdomsgårdar!!)

Å andra sidan är Sverigedemokraterna lite extrema och alldeles för bakåtsträvande. Kyrkan, vad fan? Sekularisera MERA!

Idoufe:

Dem


Idoufe:

Dem


[mad][mad][mad]
ladysmurf:

Jimmy sa ju att islamen är den största hoten för oss sen andra världskriget eller något liknande.


Inte största kanske, men ett hot är det allt, på ett eller annat sätt. Det gäller alla religioner, men islam är typ den enda som fortfarande är så aggressiv. USAs kristna högern skäller värre än den biter.
Sterd:

Inte största kanske, men ett hot är det allt, på ett eller annat sätt. Det gäller alla religioner, men islam är typ den enda som fortfarande är så aggressiv. USAs kristna högern skäller värre än den biter.


Ja men det betyder ej att alla muslimerna planerar något ont. Det är långt ifrån så. Han vill stoppa invandringen av muslimer för att han tycker att dom är farliga. Det är odemokratiskt att göra så.
Idoufe:

Har tydligen blivit lärd fel, ursäktar mig och skyller fegt på att jag ej talar svenska hemma.


Ett annat tips på samma bana:
Ändra det du ska säga som om du pratar om dig själv istället. Om ordet då blir "jag" ska det vara "de", och om det bli "mig" ska det vara "dem".

Eller: Om ordet är subjekt ska det vara "de", objekt blir "dem". Detta borde vara det enklaste att komma ihåg egentligen.