Forumet - Varför beter han sig så?

Varför beter han sig så?

1475 1 7
Hejjj. Det är så att jag för ett tag sedan träffat denhär killen i skolan som påstår att han gillar mig. Han är ett år äldre än mig, håller på och tar sig ut från kriminalitet och bor på hvb-hem. Vi pratade först på snap nån vecka tills vi träffades i skolan i ett klassrum ensamma. Där lärde vi känna varandra bra. Och han säger att han ska försöka få mig att bli hans. Och att han gillar mig, men. Hans beteende är konstigt?

Han försöker att trycka ned mig konstant genom att ifrågasätta mig varför jag gör vissa saker och har på mig vissa kläder. Han säger att mycket är mitt fel och att jag är dålig. Liksom när jag gör nåt som imponerar honom blir han sur och försöker försämra min självkänsla genom att säga att jag inte kan nånting. Han bjur mig på snus och cigg och försöker få mig med på att röka hasch efter skolan. Men endå så säger han att jag är honoms?

Om man gillar någon så borde man väl göra allt för att få den personen att må bra och att göra bra saker? Är han bara vid mig för att utnyttja mig på nåt sätt eller få mig i säng? Åh vet inte vad ja ska göra. Nån som vet?

Inga kommentarer

Tråden har 7 svar. Sortera efter:
Hade varit intressant att höra hur väl informerade dina föräldrar är om denna situationen.

För att svara på tråden. Nej, han verkar inte genuint uppskatta dig. Vill du dessutom vara med en kille som håller på med riskfyllt/kriminellt beteende? Välj bättre killar i framtiden. 
Förstår vad ni menar, och skulle aldrig skicka bild på mig själv till honom på det sättet. Men jag tänker att om han endast velat ligga med mig borde han väl ha gett upp för länge sen och kastat mig. Vi har hängt med varandra i snart tre månader och inte hållt på med varandra på något sexuellt sätt. Han borde vara med nästa tjej vid det här laget. Men han verkar tycka om mig mer än så. Och när han pratar om hans ex har det varit dom som gjort slut med honom. Och han har bjudit mig till att va backstage med honom på konserter med killar han känner.

Han har dragit ned lite med förolämpningarna men har nån grej med att han alltid vill slå mig, mest kanske för att ja ska slå tillbaka för att ge han uppmärksamhet. Men liksom han sparkar mig flera ggr om, säger att han skulle kunna slå mig så att jag skulle svimma, han hotar mig med att brotta ned mig eller ge mig feta smällar. Liksom jag fattar typ inte varför? Ska jag bara spela med hela tiden? Eller vem bryr sig ens

Spana också in:

Bad boy, lämna honom. Vissa personer använder den metoden. Säger att de gillar en men trycker ner en. Då vill man oftast vara närmare och visa sig så personen tycker att man är bra. En vanlig grej som kommer sen är att personen kanske ber om privatare bilder och då är man så inne i personen och vill ha bekräftelse att man gör allt hen ber om. Sen är man fast och personen kan be en om vadsomhelst och det är troligt att det slutar i att personen utnyttjar en. Så om jag var du skulle jag lämna honom. Men jag vet inte, det kanske är en jättebra person som beter sig lite konstigt bara. Ta det lungt med var du ger honom så du inte kommer in i det mönstret jag beskrev bara. Hoppas det löser sig❤️