Forumet - Varför beter han sig som han gör?

Varför beter han sig som han gör?

1203 0 12
Hej. Jag har en killkompis och vi har några lektioner tillsammans. På dessa lektionerna är inga av hans andra kompisar med så han pratar med de andra killarna men mycket med mig. Han sätter sig bredvid mig och slår mig och sparkar mig (inte så att det gör ont utan på skoj liksom) och ska irritera mig. Direkt efter lektionerna blir han tyst och springer typ ifrån lektionen. När vi ses i korridoren säger han nästan aldrig någonting och vi ses ändå ganska ofta då vi har lektioner i samma korridor.
jag har fått veta innan att han ska ha gillat mig. Då pratade vi ofta utanför lektionerna och även efter skolan och hans kompisar gick ofta och kommenterade att han gillade mig. Han sa till mig att jag inte skulle bry mig men några veckor senare skrev han det till mig. Det va lite konstigt några veckor men vi började prata igen och nu är det såhär då. Jag vet inte ens om han gillade mig när han sa det eller om det bara var för att skämta med mig (då jag inte är den snyggaste och smalaste i skolan precis). Vad ska jag göra? Finns det en chans att han gillar mig? Är jag bara reserv för att han inte har någon annan att prata med?

Spana också in:


Späckhuggaren: Finns det en chans att han gillar mig? Är jag bara reserv för att han inte har någon annan att prata med?
tja, han kan mycket väl gilla dig, men du ska inte tro dig fram till ett svar. om du vill veta hur det ligger till känslomässigt så borde du fråga honom, annars kommer du aldrig få ett riktigt svar på din fråga. jag tror inte heller att du är hans "reserv" utan han kanske uttrycker sina känslor på ett annorlunda sätt (annorlunda från vad du varit med om med andra). lycka till