Forumet - Varför blir SD större och större?

Varför blir SD större och större?

6017 2 98
Så enligt Nyheter24 och en Yougov mätning är nu ännu en gång SD störst i en opinions mätning igen, vare sig man litar på yougov eller ej för vara upp till en själv, jag väljer att ej ta ställning.
länk: http://nyheter24.se/nyheter/politik/810470-sd-storsta-parti-i-ny-matning

Men varför blir då SD större? 
Jag läste på En Arg Blatte Talars blogg och läste då ett väldigt bra inlägg. 
Länkar skiten men skriver de viktigaste punkterna här.


Frågan är ju då, håller ni med? Nej, varför inte? Jo, varför?


Varför röstar folk på SD? Eftersom:

1. För att vi aldrig haft en folkomröstning om mångkulturen. 2010 togs beslutet i riksdagskammaren att officiellt göra Sverige till ett mångkulturellt samhälle genom att skriva in det i grundlagen.

2. För att riksdagspartierna inte lyssnar på sina egna väljare. En undersökning från Demoskop i våras visade att 47% av Socialdemokraternas väljare ansåg invandringen vara för stor. Endast 8% ville höja den. Det är alltså fler väljare som vill minska den än vad det är som vill behålla den eller öka den. Ni kan bara tänka er hur det står till med alliansens väljare.

4. För trots att majoriteten av befolkningen
vill minska invandringen försöker Expressen ge folk skuldkänslor så att dom ska ändra sin uppfattning, genom att använda bilden av en död 3-åring så att dom kommer ”öppna sina hjärtan”. Den enda lösningen som framställs är alltså invandring i stora volymer och inte att sätta stopp för Islamiska Staten, vilket Europa hade klarat på en vecka. Klyftan mellan vad kultureliten i massmedia tycker, och vad folket tycker, är enorm. Och folket är trötta på att bli uppläxade av godhetskrigare som bor i helsvenska områden, så långt bort man kan komma från mångkulturen dom förespråkar.

6. För att i ett land som sägs vara en demokrati så utesluter man Sveriges tredje största parti från partiledarsamtal om flyktingkrisen, detta medan man ironiskt nog påstår sig vilja ha “blocköverskridande samtal”. Svensk politik har reducerats till ett dagis, med kompisgänget på 7 partiledare som inte vill leka med den fula ankungen Åkesson.

Alla 7 partier är kulturrelativister, förespråkare av mångkultur, alla vägrar erkänna att svensk kultur faktiskt existerar, och alla daltar med islamister. Det är inte förvånande att SD har blivit populära, det som är förvånande är att så många inte verkar förstå varför. Man behöver inte vara Sverigedemokrat för att kunna se det uppenbara.

Och här har ni länken då
http://argblattetalar.blogspot.se/2015/09/varfor-rostar-folk-pa-sd.html
Ge mig bevis på att de sju riksdagspartierna daltar med anhängare till politisk islam.

Sverigedemokraterna tycker att invandringen kostar för mycket så varför tar de inte bara bort bidrag för de som kommer hit och sätter krav att man måste vara svensk medborgare för att få tillgång till bidrag?

Sverigedemokraterna är ett främlingsfientligt parti som ser invandringen som en anledning till allt dåligt, när det är integrationen och fördelningen av statliga resurser som är det verkliga problemet.

Spana också in:


linus333: Men varför blir då SD större?
Om vi bortser från den ökade brottsligheten och allt det negativa som skrivits om om i mängder med trådar så tror jag personligen att (SD) kommer att öka i takt som varje arab och afrikan sätter sin fot på svensk mark. Konstigt vore det väl annars.
Ser man bara till arbetsmarknaden och bostadsmarknaden så kommer ju ingen svensk under 40 år att kunna förvänta sig att varken kunna få jobb eller lägenhet om regeringens mål är att sätta alla flyktingar i arbete och i egna lägenheter.

Men trollen i regeringen resonerar ju som så att har vi hög arbetslöshet och bostadsbrist så löser vi problemet genom att bevilja asyl för en halv miljon flyktingar. Tom barn på dagis fattar att den matematiska ekonomiska ekvationen inte går ihop.

Det går en annan tråd som ställer frågan om (SD) kommer att bli det största patiet. När tråden skapades så trodde jag att TS skämtade med oss men nu en tid senare så ser jag det klart realistiska i att (SD) faktiskt skulle kunna bli Sveriges största parti inom något eller några år.
Skottlossningar i Gbg, bombattacker i Malmö och bilbränder i övriga landet liksom en och annan gruppvåldtäkt och mord här och där gör väl knappast att (SD) blir mindre populära.
Håller inte med. Han missar flera viktiga aspekter som islamism, segregation, kriminalitet, sämre välfärd och otrygghet. Även debattklimat och politikers inkompetens kan räknas in. Allt handlar inte bara om invandring.

Vill man sammanfatta det mer kortfattat kan man säga att Sverige förändrats enormt mycket de senaste 20-30 åren, en förändring som i stora delar folket varit emot. Naturligtvis kommer folket förr eller senare vända sig till det enda alternativ som är mot förändringen och som vill ändra politiken åt det andra hållet.

Walther: Högerextrema partier som skyller allt på vissa folkgrupper brukar växa i krisande tider. Så ser det ut runtom i Europa. Trump som skyller allt på mexikaner får dessutom ökande stöd i USA.

jag tror inte att det handlar så mycket om att SD "skyller allt" som det handlar om att de har monopol på en högaktuell politisk fråga. de är det enda alternativet för en restriktiv flyktingpolitik, i ett politiskt vakuum efter att moderaterna växlat om från konservativa till nyliberaler och S slutat prioritera de svenska arbetarna. det är dessa två partier som tidigare stått för restriktiv invandring, och det är från dessa två partier som SD-väljarna kommer. det finns inget annat alternativ för människor som upplever invandrings/folkvandringsfrågan som problematisk och angelägen, och sveriges agerande i den som förhastat och oansvarigt.

sen är det förstås så att genuint rasistiska människor också dras till detta parti. konstigt vore det annars. det är ju praktiskt taget ett enfrågeparti emot invandring från arabvärlden. men vad SD är är inte samma sak som varför deras stöd ökar.

Walther: Högerextrema partier som skyller allt på vissa folkgrupper brukar växa i krisande tider. Så ser det ut runtom i Europa. Trump som skyller allt på mexikaner får dessutom ökande stöd i USA.
Sverigedemokraterna är inte högerextrema eftersom de är socialdemokrater som inte gillar invandring med värderingar som partiet hade förr.

SvenskWithAttitude:
Sverigedemokraterna är inte högerextrema eftersom de är socialdemokrater som inte gillar invandring med värderingar som partiet hade förr.
Nej, SD är inga socialdemokrater. De är mer höger än vad högern är.

presidente:
På vilket sätt är de högerextrema?
De skyller inte på någon folkgrupp de skyller på invandringspolitiken och de tycker vi borde minska antalet vi tar emot.
De driver en högerextrem politik. Nationalism, antikommunism, antifeminism och uppdelning av människor efter kultur eller etnisk/nationell härkomst är centralt för SD och högerextremism. De har även sökt samarbete med Front National och andra högerextrema partier.

Walther: Nationalism, antikommunism, antifeminism
Varken extremt eller (med undantag för antikommunism)höger.
Walther: uppdelning av människor efter kultur 
"Folk som kommer ifrån en helt annan kultur beter sig annorlunda än en person ifrån samma kultur som en själv" Oj vad nazistiskt och hemskt. 
Walther: etnisk/nationell härkomst är centralt för SD
Du kanske har missat hela grejen med öppen nationalism.
Walther: De har även sökt samarbete med Front National och andra högerextrema partier.
När gjorde de det?
1. Svenskarna är trötta på massinvandringen
2. Svenskarna är trötta på att få sina döttrar våldtagna av vilda araber och neger
3. Svenskarna är trötta på att man ger ökade anslag till Migrationsverket år efter år men inte till vård och skola
4. Svenskarna är trötta på att det tar 10 år för deras barn att få få en lägenhet i de större städerna
5. Svenskarna är trötta på att inte ens kunna gå på IKEA säkert längre
6. Svenskarna är trötta på Decemberöverenskommelsen
7. Svenska ungdomar är trötta på att inte få någon studentlägenhet
8. Svenskarna är trötta på höjda bensinskatter
9. Svenskarna är trötta på feministpartier
Folk börjar bli förbannade när horder av bidragsturister kommer in och parasiterar på deras ekonomi.
Önska dock de insåg att invandringen inte är det riktiga problemet.
Jag är för fri invandring men då kan man inte ha en välfärdstat. Längtar tills den dagen då vänstern måste erkänna att deras invandringspolitik som de värnar om så mycket har lätt till att deras kära välfärdstat inte kan existera längre.
Ja tack till invandring nej tack till välfärd och samhällsparasiter vare sig de är Svenskar eller invandrade.