Forumet - Varför får jag ont vid sex?

Varför får jag ont vid sex?

584 0 3
Hej, jag hade sex första gången för ca 2 år sedan. Det gjorde då lite ont och jag blödde ganska mycket, men det är ju normalt. Sedan hade jag inte sex på ett år, jag träffade sedan en kille som jag blev tillsammans med. Vi hade sex och första gången så gjorde det ont i början men sedan gick det över. Vi hade sex rätt mycket och ibland gjorde det ont och ibland inte alls. Han sa att jag var väldigt trång och vissa gånger hade han till och med svårt att få in den, han hade inte stor kuk utan helt "normal". När det sedan tog slut med honom hade jag sex med några andra (bara one night stand) och då gjorde det ont i början och efteråt och jag blödde också lite. Jag går på mini-piller så får inte mens. Nu senast jag hade sex så tog det jättelång tid innan han fick in den, jag var våt och upphetsad så vet inte varför det inte gick. Sen när han fick in den så gjorde det jätteont, men det gick över efter ett tag. men jag hade ont och blödde lite i några dagar efter. Varför är det såhär? Är jag för trång? Borde jag kolla upp det? vill verkligen ha hjälp med detta, vill inte ha sex längre för tycker det är pinsamt att jag är så trång... hoppas ni kan hjälpa mig!

Inga kommentarer

Tråden har 3 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Kolla upp vestibulit och vaginism, det låter som att du förknippade sex med smärta och väntade länge tills du hade det igen och då kanske hade negativa förväntningar och spände dig. Det är något som tar tid och man kan få hjälp. Ha inte sex om du får ont, ha långt förspel och se till att det går försiktigt fram. Svider det också?
Att skämmas för att du är trång är inget du behöver göra. Var istället öppen med det och försök att jobba å få det att funka med eventuell partner. Vi är förstående, lovar.
Hur är det när du testar med sexleksaker eller annat på egen hand? Och vad har skillt sig de gångerna det fungerat bra gentemot de då det inte alls varit nåt kul?