Forumet - Varför finns männsikan?

Varför finns männsikan?

190 0 39

Spana också in:

Varför finns våra celler, jo för att bygga upp våran kropp.
Hur kommer det sig att vårat universum kan expandera om det inte skulle finnas ngt utanför?
Vad jag tror så finns människan till helt utan anledning men att vi hjälper till att utveckla någonting annat.
Ser universum som en cell.

Fan vad flummigt skrivet det där vart, skyller på att jag är nyvaken.
SteelVolume:

Männsikan har ett slut. Allt har ett slut.
Vi jobbar oss sakta uppåt. För vilket syfte?
Vad ska hända? Det ända vi gör är att bygger
upp något som inte kommer att finnas kvar.
Står och trampar i sanden... Varför?


Jag är säker på att du redan har ett svar. Vad känns rätt? Vad känns fel?

Och egentligen är det där inte livsviktigt. Hur det än är, vad som än sker när vi dör, vare sig gud finns eller inte, hur det än är så kan vi ändå försöka göra det bästa av det. Vi lever här och vi lever nu. Varför inte göra det bästa av det? Göra det man alltid velat göra, leva livet helt enkelt.

Men du är inte den enda som tänker på de där frågorna. Kan slå vad om att så gott som alla har ställt sig framför dom någon gång. Det är naturligt att vi undrar vad vi i hela friden gör här på jorden, varför vi finns och vad det ska vara för mening med det. Jag vill inte börja predika över vad jag tror och tänker för det är oviktigt.

Allt jag vill säga är att du inte ska oroa dig; dont worry, be happy. Lev livet, möt nya upplevelser och människor och se det bästa av allting, så kommer du förr eller senare i ditt liv få svar på dina frågor under tidens och sökandets gång. Och de svaren finner du hos dig själv. Men lev nu, oroa dig inte, det ordnar sig [y]
sculptura:

Att leva i samklang med mänskligheten och naturen är essentiellt för att kunna tillfredställa alla våra sinnen vi begåvats med.


What? Vi behöver konstant skicka in data till våra sinnen för att "tillfredsställa oss" (eller snarare "för att kunna fungera över huvud taget"), men det finns inget som säger att detta måste innebära att vi måste leva i "samklang med naturen".
k1337oris:

det finns inget som säger att detta måste innebära att vi måste leva i "samklang med naturen".


Det finns inget som tyder på det alltså? Så att leva i en kub, utan kontakt med naturen hade varit gott för oss tror du?

Det finns många som inte håller med dig om att vi inte behöver naturen.