Forumet - Varför finns pedofiler?

Varför finns pedofiler?

2120 0 109
På nästan allting, kan man finna förklaringar. Anledningen till att många är rädda för spindlar är t.ex. att spindlar är rovdjur, och om de hade varit tillräckligt stora, hade de ätit upp oss. Rädslan som många har för höjder har också en logisk förklaring. Nämligen att om vi skulle trilla ner för en hög höjd skulle vi dö, och därmed finner många det läskigt att befinna sig på höga höjder. För att säga ett till exempel kan jag ju berätta att anledningen till att den biologiska förklaringen till att, framförallt män, känner sig tillfredsställda när de har sex med så många som möjligt är att man, undermedvetet såklart, vill sprida sin art vidare till så många som möjligt.

Men nu till min fråga: Vad är förklaringen till att vuxna, ofrivilligt, har sexuella tankar och drömmar om barn. För att fatta mig kort: Varför finns pedofiler?

ÄNDRAT 2009-07-02 01:43

Spana också in:

Vision:

Men nu till min fråga: Vad är förklaringen till att vuxna, ofrivilligt, har sexuella tankar och drömmar om barn. För att fatta mig kort: Varför finns pedofiler?


Alla mänskliga fenomen speciellt sexuella har inte en rationell förklaring i den darwinistiska stil du frågar efter. Varför vill folk ha analsex, varför tänder folk på att knulla träd, varför tycker folk att det är kul att sitta framför datorn osvosvosv.

Alla har egna preferenser påverkade av MÅNGA faktorer, våra hjärnor är avancerade.

Vision:

På nästan allting, kan man finna förklaringar.


Verkligen inte.
Innocence feeds lust. Säger the Lord of Darkness. :(

Eller kanske har pedofilerna fastnat i 5 års åldern, och gillar 5 åringar,
och tycker att vuxna i deras egen ålder är gammal tanter. :(

Eller så tycker de det är nått sexuellt grejs med söta saker,
och de tycker att barn är söta eller nått. :(

Verkar svårt att hitta någon bra förklarings förklaring.