Forumet - Varför? Förklara

Varför? Förklara

1196 1 16

Spana också in:


Miceparade: Har du varit deprimerad tidigare?
Hade självmordstankar under tonåren, men jag har haft datorn och det har varit som "tröst" om det är någon förklaring, mindre att tänka på vad det gäller mig själv. Har vissa dagar då jag är deprimerad och tänker göra något drastiskt. Dock är det sällan och jag tycker de andra dagarna att jag varit löjlig.

Miceparade: Tror som nämnts tidigare i tråden att det kan ha att göra med undantryckta känslor och tankar och att något obetydligt triggaden hjärnan att accessa något av det.
Har problem med att uttrycka vissa känslor, men det har jag haft i åratal, tror att det kan ha med något traumatiskt som hände som barn. Är oftast känslomässig när jag är realistisk till skillnad från mitt mera "dröm" läge. Eller när jag är full.Har försökt få svar på några av mina problem men det är inte en jävel som tar mig på allvar, dock kanske jag kan förstå det eftersom jag känner mig lite härdad och skämtar gärna bort mina problem hellre

ToxicWithaHintOfSteam: Har problem med att uttrycka vissa känslor, men det har jag haft i åratal, tror att det kan ha med något traumatiskt som hände som barn. Är oftast känslomässig när jag är realistisk till skillnad från mitt mera "dröm" läge. Eller när jag är full.Har försökt få svar på några av mina problem men det är inte en jävel som tar mig på allvar, dock kanske jag kan förstå det eftersom jag känner mig lite härdad och skämtar gärna bort mina problem hellre
Låter som att det kan vara kopplat till det då, och i så fall skulle jag våga råda dig att acceptera det och kanske hänge dig lite åt att känna extra mycket när det väl kommer. Låta det ske och inte känna dig stressad över det. Jag tror att det helt enkelt är din hjärna som flexar musklerna, accessar ställen den vanligvtis inte gör eftersom du tryckt undan vissa känslor och tankar under en längre tid. Och jag tror att du så småningom kommer att må bättre på grund av det.
Nu är ju jag såklart inte utbildad att ge dylika råd, så ta mina råd därefter. Men har varit med om liknande grejer tidigare. 
Lycka till osv.