Forumet - Varför fungerar inte onlinedating?

Varför fungerar inte onlinedating?

6336 0 90

Spana också in:

Jag tycker att det är bra! Träffade mitt ex på Mötesplatsen. Att vi gjorde slut hade inget att göra med att vi träffades på nätet. Har dejtat några andra från dejtingsajter också.. Jag tycker att det är konstigt med folk som fortfarande är skeptiska till internetdejting. Det är som att de tror att folk från INTERNET är ett speciellt slags folk, att INTERNET är en farlig och snuskig ort. Det är ju faktiskt en hel del vanliga människor från den riktiga världen som hänger där. Söt Jag har aldrig varit någon krogtjej och att träffas genom vänner eller på annat sätt i "vardagen" tycker jag är svårt. Har aldrig haft jättestort umgänge eller intressen där jag kunnat träffa killar genom. Då tycker jag att internet är ett utmärkt ställe att leta efter singlar på! Tycker om spänningen man bygger upp innan man ses, men man ska inte vänta för länge så man får orimliga förväntningar. 


Bell: . Jag tycker att det är konstigt med folk som fortfarande är skeptiska till internetdejting.
det är väl mer för att det känns inte så att man får samma "feel" såsom man gör när man pratar med någon irl. Man kan ju inte se ens ansiktsuttryck och annat och sedan svarar inte många ofta. och att man måste vara väldigt snygg också.

Anura: det är väl mer för att det känns inte så att man får samma "feel" såsom man gör när man pratar med någon irl. Man kan ju inte se ens ansiktsuttryck och annat och sedan svarar inte många ofta. och att man måste vara väldigt snygg också.
Jaa, fast grejen är ju att internetdejting kan ju funka som att bara få kontakt liksom.. tycker man ska träffas så fort som möjligt och efter det har det ju ingen betydelse att man träffat på internet. Det är ungefär som att chansa på att lämna sitt nummer till någon på krogen som man pratat med i tio minuter. 

kukoxo: ja!
shit va glad ja blirjättenörd<3


kukoxo: ibland höll jag inte koll på vilka jag var ''tillsammans'' med och det blev lite knasigt minns jag.

nostalgi åh :(
tänker typ va fint av dig att få dom att känna att dom har någon o typ dom ger dig saker o du ba "åh tack <3" jättesött o ba åh längta tills dom får logga in o se din gubbe igen Rodnar

Mahalageasca:
det var ju en fråga? och du gör ju också det..
?
ne inte alla.... men du gör det hela tiden,, jätteirriterande,
Fasiken:
shit va glad ja blirjättenörd<3


tänker typ va fint av dig att få dom att känna att dom har någon o typ dom ger dig saker o du ba "åh tack <3" jättesött o ba åh längta tills dom får logga in o se din gubbe igen Rodnar
de följde mig på fights mot andra ibland. hade dock höga lvl så behövde ej skydd. :$var lite gulligt