Forumet - Varför går jag inte upp i vikt?

Varför går jag inte upp i vikt?

479 1 5
Hej. Jag är ca 173 cm lång och väger ca 51 kg. Jag har kollat med mina kompisar som är normalviktiga vad dem brukar äta och så och dem har samma vanor som mig ungefär. Varför är jag smal då men inte dom? Jag orkar alltid mer mat än dem också. Till frukost brukar dem äta typ max 2 mackor, sedan är dem mätta. Jag brukar äta typ 4 mackor, eller massa gröt och äggröra osv, jag äter jättemycket till frukost! När vi äter i skolan blir dem mätta på en normal portion medan jag kan äta jättemycket. Jag orkar alltid mer än dem. När jag äter så äter jag inte lite, som de flesta som är för smala gör. jag äter normalmycket, ofta mer än till exempel mina kompisar. Jag förstår inte hur dem kan bli mätta så lätt, dem äter så lite men är ändå normala medan jag äter mycket och är för smal.
Jag trycker i mig hur mycket mat som helst för att gå upp i vikt men inget händer. Jag vågar inte visa mig i bikini knappt, jag vågar aldrig följa med mina kompisar till stranden. Jag åker bara med min familj. Mina ben skäms jag inte över, men mina armar och min överkropp är jättesmala, så jag vågar inte ha tajta tröjor för det ser så konstigt ut.
Kan någon snälla ge tips eller något på hur man går upp i vikt, vill gärna kunna ha på mig vad som helst utan att det ser konstigt ut.

Inga kommentarer

Tråden har 5 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in:

Skaffa lite mer muskler på armarna, så blir dom större.