Forumet - Varför gillar du inte SD?

Varför gillar du inte SD?

8066 0 63

Spana också in:

1. familjepolitiken är ett jävla skämt

2. det mesta som inte är deras hjärtefråga invandringen är ett skämt, de har ingen koll på vad de vill och röstar inte för det de säger sig stödja

3. typ alla sdare heter kim

4. om det nu är så viktigt att ha nolltolerans mot rasism: varför inte grunda ett nytt parti och inte ta över bss-packet

5. deras definition av svensk kultur

6. deras relation till kultur över huvud taget

7. 400 000 miljarder
Pga deras upprepade homofobi, rasism, antisemitism och kvinnofientlighet PLUS för att vid dessa tillfällen så är det inte lika villkor för alla. Vissa utesluts, andra inte. Vem vet hur många som köpts ut i stället för att uteslutas? Åsnesson har antingen misslyckats med sin "nolltolerans" eller så ljuger han bara om den. Sen tycker nog vissa att jag är helt jävla dum i huvudet (cry me a river pls, feed me your tears of rage) när jag tycker att denna "nolltolerans" även borde gälla kommunpolitiker, för det är ofta dessa som uttalar sig vidrigt utan konsekvenser.

Bortsett från allt det där tycker jag att partiet verkar bli mer och mer "veligare", förvirrade, vet allt mindre vad man vill och hur man ska uppnå det. Iofs har det sistnämnda alltid varit uppblåsta orealistiska siffror men nu verkar det vara värre än förut.

Jag har svårt för SD-sympatisörer för att dessa är i regel väldigt tjockskalliga. Vad jag menar är att oavsett skandal tappar man inga röster - iafl inte i undersökningar? Jag är nästan säker på att om det avslöjas att mer än hälften av alla "tunga namn" är säg... pedofiler så skulle röst-tappet vara marginell. Jag har svårt att inte se SD-sympatisörer som irrationella människor. Detta leder i sin tur tillbaka till ogillande av SD pga hur bra man lyckats med att suga in och hjärntvätta folk. Jag ser detta som ett direkt hot mot allt vad Sverige är och står för och har absolut inga problem med att se partiet angripas med "omedokratiska medel" (exempelvis störa ett torgmöte eller liknande) då jag sett partiet i sig växa till ett allt större hot mot demokratin.

Sen har vi det faktum att man nu slår på stora trumman och skriker "TITTA PÅ S MÖRKA HISTORIAAAAAAAA" för att avleda från sin egna nutida antisemitism och rasism - något som självfallet absolut inte är det minsta sant enligt SD-sympatisörer.

Usch.


Hjärta
jag gillar SD folk hatar partiet för olika anledningar som t.ex deras invandringspolitik och deras rötter men S har också mörk historia det har alla partier det finns inget parti som har mörk historia om Judar då dessa är största utsatta under medeltiden och 19-talet andra partier hatar SD för att SD vill inte att Sverige ska vara med i EU som jag håller med om och att vi ska ha bätte försvar och kunna stänga gränserna som ej kan stängas nu då EU vill att dom ska vara öppna 

Storchen84: Pga deras upprepade homofobi, rasism, antisemitism och kvinnofientlighet
lol, de är väl de enda som har en normaliserad vy av HBTQ-personer, är minst rasistiska av alla partier, och står upp för judar och kvinnor på riktigt. Men vi har nog olika syn på vad "stå upp för" betyder.
Storchen84: Åsnesson
tungt, bra satir etc
Storchen84: Jag [...] har absolut inga problem med att se partiet angripas med "omedokratiska medel"
Som så ofta när det gäller vänstermänniskor, eftersom era egna argument är dåliga och inte övertygar folk så tar ni till våld och andra metoder för att helt enkelt tysta oppositionen. Denna inställning är ju vad som oundvikligen leder till folkmord i alla kommunistiska regimer.

Det är människor som ni som gång på gång använder samma metod för att tysta er fiende, även fast den inte fungerar. Mobbning, förtal, fake news, lögner och exkludering. Det har pågått sedan SD kom in i riksdagen, och det har ökat deras stöd varenda gång. Ändå fortsätter ni. Ni är ju SDs främsta valarbetare, det är så ironiskt att ni inte ser det själva. Jag kan säga detta utan minsta bekymmer för jag vet att ni ändå inte kommer ändra taktik :'D

Om SD och nationalister är så himla korkade, hur kommer det sig att de har listat ut hur man får stöd av populationen? Ni borde ju, om ni är så smarta, kunna emulera taktiken och göra det bättre själva. Eller står er själviska instinkt att gapa och gnälla över folkets och samhällets befrielse och framgång?

Twixy:
då vet vi vad ticki röstar på ;)
Nej, men jag överväger starkt att rösta SD, har aldrig gjort förr och trodde heller aldrig att jag skulle göra. Finns många saker jag inte håller med dem om. Måste dock finna ut om det är en sann vilja att se dem i regeringsställning, eller en motreaktion på samhällets press om att inte använda min demokratiska rättighet att rösta på vilket parti jag vill.