Forumet - Varför gillar typ inga tomb raider?

Varför gillar typ inga tomb raider?

517 0 13
Jungman Jansson:

Görs de fortfarande? Känns lite förgånget


Budolicious:

älskade de fram till fyran tror jag, låtit det ligga på is efter det. Testade Underworld ett tag, men... jag vet inte, något känns off


ja det nya spelt som släpps handlar om hennes tid INNAN allt. WOoOOooOO varför blev hon som hon blev osv??? titta

Spana också in:

Älskar TR 1-5 till gamla goda PlayStation. (se avatar) Gillar även The Angel Of Darkness, i mina ögon är det det sista spelet i serien. (Och nej, det har inte med nostalgi att göra i och med att jag började spela TR först för ett par år sen)

När Crystal Dynamics tog över gick allt utför. Hatade Legend och Anniversary, jag menar, är det verkligen nödvändigt att spela en efterbliven trudilutt varje gång en fiende dyker upp i ett actionspel? Svårigheten, pusslen och skräckelementen (som de mörka templen och de jävla statyerna i TR3) var helt borta.

Men jag måste erkänna att jag tyckte om Underworld lite mer, trots att även det var löjligt lätt och de flesta banorna såg likadana ut. Roligare gameplay än de två föregångarna.

Har inte heller mycket hopp för det kommande spelet, men lär nog köra igenom det en gång bara för att. Lär göra samma sak med Resident Evil 6.

Så, nu ska jag sluta gnälla. [bigcheers]