Forumet - Varför gör vi som vi gör?

Varför gör vi som vi gör?

3014 1 6
Varför vågar man inte bara säga till tjejen man tycker om att man diggar henne? Varför säger man inte bara vad man tycker. Varför gör man inte det man älskar utan istället saker man hatar?

Såhär på morgonkvisten efter att jag varit vaken 24 timmar så brukar jag grubbla på saker som dessa, men jag tycker ändå att det är ganska bra frågor.

Varför är man så jävla rädd för saker egentligen? Varför är man inte bara sig själv? Jag insåg att jag är 15 och har fortfarande inte gjort ett skit med mitt liv. 

Låter antagligen efterbliven när jag ställer dessa ''djupa'' frågor, men jag undrar hur andra tänker så skriv gärna.

Spana också in:

Ja du det är en väldigt bra fråga jag gillar att vara galen och annorlunda så jag var kär i en tjej i 8 år sedan orkade jag inte längre och jag fråga ut henne hon vågade inte svara ignorerade mig i 10 veckor så jag letade upp hennes nummer och skrev och frågade om hon ville ta en fika hon läste det sedan blockerade hon mitt nummer, Sedan fick jag svar ytterligheten 5 veckor senare att jag var ett r*vhål och att jag skulle t* mig och fara år hel**te. Sedan gick hon och snackade skräp bakom min rygg. 

Sedan varför jag inte har några vänner och varför jag inte gör något jag tycker om är för att jag är väldigt blyg och feg, Så jag har inte gjort ett skit i mitt liv mer än att gå med i hemvärnsungdom vilket är det bästa jag gjort annars vet jag faktiskt inte. Efterbliven / funktionshindrad är du absolut inte för det här är frågor som jag älskar har har nerskrivna

Och jag har kommit till slutsatsen att människor är så himla fega,blyga och det är därför men sedan finns det ju en miljon skäl till :)  Alles Glück