Forumet - Varför hatar min egen pappa mig?

Varför hatar min egen pappa mig?

1431 0 28
Kan pappor hata sin riktiga dotter eller är min pappa unik? Varör är han så orättvis? Han låter min syster göra allt medans jag får ingenting. ( hon är äldre) men hon fick göra mer när hon va 16 än vad jag får. Asso tjejer & killar jag får inte göra någonting. Bara för att gå ut på en promenad blir det värsta förhöret hemma, sen får jag bara maaaaaaax gå ut till klockan 9. asso det är så pinsamt. jag klarar nt av att se andra leva livet medans jag sitter i fängelset för ingenting. vad ska jag göra? jag mår så sjukt dåligt!
jag har ingen manlig förebild , vilket jag tror varje tjej på något sätt behöver, manlig förebild elr kärlek från en man ( pappa) jag har inte det och jag längtar efter det så mycket att jag blir så glad varje gång en kille kramar mig... känner mig så desperat. min enda manliga förebild är tupac, men han är död, hade han inte varit det hade jag letat upp han, det kan jag lova!

tumblr_lfjqsk9kCR1qdqgr4o1_500_large.jpg

Det händer ofta att föräldrar favoriserar någon utav sina barn. Men att det skulle vara sån skillnad på behandlingen mellan din syster och dig är är en annan sak. Du borde behandlas bättre. har du försökt prata med honom eller om din mamma om det? Låter även som att han är överbeskyddande, tror inte han gör det för att han "hatar" dig. Försök kompromissa med han.

Spana också in:

makaveli1994:

( hon är äldre) men hon fick göra mer när hon va 16 än vad jag får


Sitter i samma sits, tror inte att det är att föräldrarna favoriserar ditt syskon utan mer att de är överbeskyddande och fortfarande ser dig som "deras lilla flicka". Om din pappa skulle hata dig så skulle han nog inte bry sig om vad du gjorde på nätterna...
Complicated:

Vad fan är det för fel på dig?


Första gången du säger det befogat.

Macktorsken. För allas trevnad, håll dig i klotter. Tösen är här för att hon har seriösa problem hemma och vet inte vad hon ska ta sig till, och helt disrespektfullt kommer du med det där jävla svaret. Jag menar, vad fan. Tycker du att bidrar något? Att du hjälper henne?

makaveli1994:

Text


Låter lite som att du är en utlänning och lever under en patriarkal familjestruktur. Skulle inte se hur en svensk farsa inte låter en på 16 vara ute mer än till 9 på kvällen och hur en mor inte verkar ha mycket att säga till om. Inget ont med det, lika synd vilket som. Stämmer det att din mamma inte är mycket med i bilden, mycket delaktig i din uppväxt alltså?

Har du samtalat med din pappa tidigare om hur du känner? Din syster om hon kan hjälpa till? Syskon är till för att stötta varandra.
Miljötalibanen:

Skulle inte se hur en svensk farsa inte låter en på 16 vara ute mer än till 9 på kvällen och hur en mor inte verkar ha mycket att säga till om. Inget ont med det, lika synd vilket som. Stämmer det att din mamma inte är mycket med i bilden, mycket delaktig i din uppväxt alltså?


Nu fick rasisten silkeslen tunga.. Oj oj nu späder man på sina fördomar.. drar in alla i ett fack...fyfan.

Av min erfarenhet så är ungdomar i min ålder ungefär lika frigjorda oavsett ursprung.
Jag lider med dig! det e samma sak hemma hos mig, men jag får inte vara ute till klockan nio [sad] jag ville gå på bio en gng och filmen började halv sex, men jag fick inte gå för att jag inte skulle va hemma vid sju-.- det tar ungefär en kvart för mig att gå hem från skolan och om jag ite är hemma en kvart efter att jag har slutat, så för jag datorförbud[cry] på en kvart ska jag hinna: hämta min sjuåriga lilla syster (ni som hämtar så små syskon vet nog hur det e) lämna grejer i skåpet säga hejdå till kompisar och sånt [sad]
cuzIcan:

hmmm.... om man tänker så e det ingen idé att demokrati i landet


du överdriver, vi pratar inte om nått jävla demokratiland utan hur det kan vara i en familj, mera privata saker..
i en familj så är det inte rättvist alla kan inte få som de vill, bara att acceptera. Ibland får man som man vill och ibland inte.

makaveli1994:

sen får jag bara maaaaaaax gå ut till klockan 9. asso det är så pinsamt.


var glad över att du kan vara ute till klockan 9. I vissa länder kan man inte gå ut för att det krig eller andra hemska saker som pågår.