Forumet - varför inga manliga horor?

varför inga manliga horor?

298 1 7

När man sitter på tåget börjar tankarna flyga. Men iaf,.varför finns inga manliga horor? Tänker man logiskt så borde väl killar vara horor, det är ju de som är desperata nog att köpa sex för att ingen annan vill ligga med dem. Och jag tror de flesta killar inte har nåt emot att knulla runt om de är singel. Och så.tjänar de pengar på det. 

Vad tycker du? Varför tycker du.så? Diskutera, ha kul men inga kränkade kommentarer, alla förtjänar att tycka vad de vill.

Det finns manliga horor, dock kallas de inte något så nedsättande som "hora" utan gigolo el dyl. Då det är lättare som tjej att få ligg än vad det är som kille så faller det väl sig rätt naturligt att det är tjejerna som sorgligt nog kan dominera på den marknaden (även om det sker en massa manlig prostitution också men den sker väl mer i skymundan)
Detta är såklart socialt betingat då tjejer aldrig fått ta lika stor sexuell plats som killar och lärt sig att sex är någonting "fult" man endast ska göra med sin make. Den synen har ju luckrats upp och är inte lika hård idag men fortfarande får tjejer dåligt rykte när de beter sig på ett sätt som skulle gett dem en ryggdunk om de haft kuk.


Spana också in: