Forumet - Varför inte fler sexleksaker?

Varför inte fler sexleksaker?

235 0 10
Varför är alla så pryda när det gäller sexleksaker?[shake] Jag och min pojkvän har testat massor av dem tillsammans och eftersom han bor ganska långt bort har jag mycket tid utan honom och då är det ju leksaker som gäller. Bara fingrar funkar väl också men det är ju inte samma sak.

Däremot, när jag pratar med folk, så verkar det vara så att sexleksaker fortfarande ses som tabu och folk vågar inte handla eller det är fel och jag begriper inte varför folk inte testar. Dildos, g-punktsvibratorer, rabbits, magic wands, sybians, jag har nog testat det mesta och älskat nästan allt[love]

Är det bara jag som fått den uppfattningen? Varför är det såhär med medel-svensson? Älska vibrationer![love]

Spana också in:

Jag håller med dig. Jag önska att det va mer öppet. Jag menar, det är inte så att ingen gör det utom en. Jag mötte faktiskt en tjej härromdan som va jätte öppen om det. Och som en besvikelse till mig själv så blev jag chockad. Men jag håller med. Man ska kunna snacka om allt som har med njutning att göra lika bra som man snackar om vädret.
greaterthangreatest:

Varför är alla så pryda när det gäller sexleksaker?


Jag håller med jag och min kille har också använt mycket och gillar det men inga andra törs prata om sånt, jag hör ofta vem går in i en sån butik?
Testa själva på länk borttagen och känn efter hur det känns.
Var det konstigt?
Själv kan jag säga att jag inte varit in i butik men det är nog mest för att det är väldigt smidigt att handla på nätet

//Anna