Forumet - varför just jag?

varför just jag?

4078 0 10
Jag började i en skola med mina två bästa vänner, båda är svenskar. Hanna och Julia började samma klass medans jag började i parallellklassen. De har fått många nya vänner och jag har fått 0. Jag går i den mest rasistiske klassen någonsin, de kallar mig för terrorist, retar min profet osv. En kille blev avstängd efter att han har mordhotat mig men hotet fortsätter. Det finns också få människor som inte gör något men låter det hända, man har dragit min sjal och spottat på den, jag har än idag inte vågat såga något. Borde jag?
Det är ej okej. Det är också svårt att säga vad du bör göra, men det måste ändras på hursomhelst.

Jag skall tala med någon eller några personer som kan hjälpa mig. Då jag märkt att många personer är svåra att ändra på... (i den mån som krävs för att sådant beskrivet skall upphöra) speciellt om de är många... så berättar jag istället att jag vill byta klass/skola.
Tyvärr så befarar jag att det är det enklaste tillvägagångssättet.

Detta behöver dock absolut inte vara det du skall göra, (men om det vore jag så hade jag gjort det). Jag vet inte helt klart hur din situation ser ut, därför så är det bra som jag skrev tidigare att tala med personer som kan hjälpa dig och förstå vad det hela handlar om.

Spana också in:


Monanana: Jag började i en skola med mina två bästa vänner, båda är svenskar. Hanna och Julia började samma klass medans jag började i parallellklassen. De har fått många nya vänner och jag har fått 0. Jag går i den mest rasistiske klassen någonsin, de kallar mig för terrorist, retar min profet osv. En kille blev avstängd efter att han har mordhotat mig men hotet fortsätter. Det finns också få människor som inte gör något men låter det hända, man har dragit min sjal och spottat på den, jag har än idag inte vågat såga något. Borde jag?
Du kan ju byta skola.
Dom som gö såhär är rasister som tro att du är en terrorist.
Man ska ju givetvis inte spotta på andras egendom å ägodelar.
Att dom reta din profet få du nog stå ut med, vi ha ju yttrande frihet, men du få ta å gå till rektorn.