Forumet - Varför klär ni er som sexobjekt?

Varför klär ni er som sexobjekt?

6974 3 153

Spana också in:

Problemet ligger i kvinnlig logik, där saker och ting inte nödvändigtvis följer bestämda regler utan kan ändras på vägen efter deras behag. Det är inte som att kvinnor i gemen ogillar att sexualiseras - problemet blir när fel personer står för det. Då blir det en fråga om att vara en hemsk och motbjudande upplevelse för dem. Det är ungefär som att gå till affären och personen framför dig får betala halva priset för samma vara och sedan tycka att allt är helt i sin ordning.
Det är bara ni som inte fattar skillnaden på att sexualisera och att objektifiera. Sexualisera behöver inte vara något dåligt. och i det stora hela inte är något dåligt, även om det är oönskat att bli det ibland/från "fel" personer.

S3ON: De som beskriver hur vi skall gå klädda utan att få oönskad uppmärksamhet. :))
Förstår inte. Vad hindrar tjejer från att köpa slappa sköna jeans istället för supertajta par?


lurifax69: Inte alla som har problem med det, bara du som tänker så och några till.
Har observerat detta fenomen och frågar därför. Inget jag hittar på.  Väldigt vanligt i den feministiska fronten.  Ge ett par google-sökningar och du lär finna flera arga texter av tjejer/kvinnor.


rotorblad: Lösning 1: vi inför lag om tvång att bära burka. 
Lösning 2: Vi låter folk klä sig som de behagar och avstår att kalla människor för sexobjekt.
Skapade inte tråden för att alternativa finna lösningar.Exner: Nej, du har fel.
Hur är min fråga "fel"?
Weeaboo: Problemet ligger i kvinnlig logik, där saker och ting inte nödvändigtvis följer bestämda regler utan kan ändras på vägen efter deras behag. Det är inte som att kvinnor i gemen ogillar att sexualiseras - problemet blir när fel personer står för det. Då blir det en fråga om att vara en hemsk och motbjudande upplevelse för dem. Det är ungefär som att gå till affären och personen framför dig får betala halva priset för samma vara och sedan tycka att allt är helt i sin ordning.
Än en gång slår Weeaboo huvudet på spiken!


time: Nämen hörredu.
Åsikter?