Forumet - varför låtsas folk som om det vore "livet" att ligga på en solstol i turkiet?

varför låtsas folk som om det vore "livet" att ligga på en solstol i turkiet?

1308 0 95

Spana också in:


lemons or fruit:
man har ju det varje kväll? eller kanske bara jag som är bortskämd gällande att chilla.. men folk flyr alltså från aktiviteter de själva valt?
Hemma på kvällen finns den stundande tanken om jobbet skolan måste diska disken tvätta tvätten, ingen rast och ingen ro. Ett överhängade moln av vardag.

Tror sällan att något inrutat upplevs som självvalt, även om det oftast är det.

Svartrot: Utomlands + hotell med pool + fin strand + härliga bilder på deras ben
Du vill egentligen ta deras plats!!!
kan du förklara vad som är så nice med det då, för jag förstår nämligen inte. då kanske jag kommer fram till att jag vill ta deras plats, men i så fall skulle jag knappast ifrågasätta dem....
Svartrot: Nej men jag tycker också att det är trist
att ligga vid polen?
Kaja: Hemma på kvällen finns den stundande tanken om jobbet skolan måste diska disken tvätta tvätten, ingen rast och ingen ro. Ett överhängade moln av vardag.
om man har besvär med sådana tankar (ShockeradLedsen) varför skulle det underlätta med 2 veckor i turkiet? förstår sjklart meningen med ledighet men vad spelar det för roll om den är hemma i soffan eller i turkiet utifrån detta perspektiv?
Kaja: Tror sällan att något inrutat upplevs som självvalt, även om det oftast är det.
mm

lemons or fruit: om man har besvär med sådana tankar (ShockeradLedsen) varför skulle det underlätta med 2 veckor i turkiet? förstår sjklart meningen med ledighet men vad spelar det för roll om den är hemma i soffan eller i turkiet utifrån detta perspektiv?
Det är en temporär lösning på ett permanent problem, en solstol i Turkiet behandlar vissa symptom som kommer från att man inte trivs med sig själv och ens vardagliga liv - tror jag. Och hemma i soffan är den vardagen fortfarande alltför påtaglig.

lemons or fruit: kan du förklara vad som är så nice med det då, för jag förstår nämligen inte. då kanske jag kommer fram till att jag vill ta deras plats, men i så fall skulle jag knappast ifrågasätta dem....
Tycker inte att det är så nice. Cool


Bilder folk normalt sätt tar på sina semestrar brukar inte vara särskilt lockande Söt Sällan dom skriver något som får en att önska att man var utomlands också. Och det är lite samma vart dom än åker! Bild på när dom tar en drink efter en lång promenad, när dom står framför ett palmträd eller en skylt, en hund som följt efter dom, vart dom bränt sig m.m.lemons or fruit: att ligga vid polen?
Ligga still överhuvudtaget :(

Svartrot:
Tycker inte att det är så nice. Cool


Bilder folk normalt sätt tar på sina semestrar brukar inte vara särskilt lockande Söt Sällan dom skriver något som får en att önska att man var utomlands också. Och det är lite samma vart dom än åker! Bild på när dom tar en drink efter en lång promenad, när dom står framför ett palmträd eller en skylt, en hund som följt efter dom, vart dom bränt sig m.m.Ligga still överhuvudtaget :(
mm man tar typ bara bilder om man har tråkigt