Forumet - Varför massinvandringen av muslimer inte fungerar

Varför massinvandringen av muslimer inte fungerar

350 0 38
Jag är ateist. Jag är inte rasist. Jag är inte nazist. Jag är infödd svensk med svenska värderingar vad gäller respekt och demokrati. Något som många muslimska invandrare saknar.

Media förvränger allt. De flesta svenskar är helt blinda och märker inte ens hur vi förstör detta land inifrån. Vill man få reda på äkta nyheter måste man läsa politiskt inkorrekt eller Fria nyheter.

Vi är inte längre stolta svenskar. Och säger man att man är en stolt svensk har det en mer negativ klang än om man säger att man är en stolt muslim.

Vi låter muslimska invandrare köra över oss. Allt för att vi är rädda. Rädda att bli kallade för rasister eller bli döds hotade av andra muslimer.

Problemet är att Sverige inte vet hur vi ska hantera de muslimer som kommer hit. Vi har ingen aning om deras kultur än det vi kanske kommer ihåg från religion lektionerna i högstadiet. Och på grund av att vi svenskar i stort sett är uppväxta med att man ska respektera andra och andras kulturer och nåde den som inte tycker som alla andra så är Sverige det perfekta offret för Islam.

Islam är helt motsatsen till värderingarna i västvärlden. Om man inte förstår deras kultur hur ska vi då anpassa den till våran?

Islam står för muslimer den enda rätta tron och alla ska böja sig för den. Judar står för ondska och kristna är vilseledda. Inom islam visar man sig stark genom att hota och ta till våld, något som vi i västvärlden inte begriper oss på utan ses som precis motsatsen. Vi tänker för oss själva, skapar regler utifrån dagens samhälle, respekterar folk. Något som muslimerna ser som en svaghet. Om man inte kämpar för sin religion är man svag.

Är det ens någon som läst om muslimer i Sverige som förföljer, hotar och misshandlar judar för deras religion? Nej, så klart inte. Tacka vet än en gång Sveriges media.

Vilka är det enda partiet som blivit utsatta för så mycket hot att dom får speciellt skydd? Sverigedemokraterna. Det enda partiet som inser vart detta land är på väg och som faktiskt vågar säga stopp.

Hur ofta är det kristna grupper som hotar folk till höger och vänster på grund av att deras religion blivit hånad? Och hur ofta är det muslimer? Att inget parti säger något om Lars Vilks händelsen gör mig djupt orolig. Hur länge ska vi utav rädsla och okunnighet blunda för det faktum att dessa muslimer som kommer till Sverige inte vill samarbeta utan motarbeta oss? Att vi inte kan ge dom tillåtelse att få bo här om dom vägrar att hålla fast vid den kulturen dom levde i innan. Att anhängare av Islam är majoriteten i världen på att hota och terrorisera måste väl säga något? Även för mig som inte vill se skillnad på folk på grund av vilken religion de tillhör.

Vi måste lära dom, precis som vi lär våra barn, att våld och hot inte är lösningen. Om det inte passar kan dom åka tillbaka till deras land och älskade kultur som dom var tvungna att fly från.

Jag känner inte alla muslimer i Sverige så nej, detta stämmer säkert inte på alla muslimer och det finns säkert dom som anpassat sig. Och alla svenskar är inte änglar heller.

Men tills Sverige inte kan anpassa de muslimer vi har i landet idag till de regler och tankar Sverige ska stå för, vem är dum nog att tycka att det är en bra idé att ta in fler? Vi kan inte hjälpa alla hur mycket vi än vill och om vi låter massinvandringen av muslimer fortsätta som den gör så kommer detta bli ett land folk flyr från och inte till. När Sverige kommit på ett sätt att göra denna anpassning möjlig och muslimer inte längre sänker detta land kan vi öppna gränserna igen.


Läs dessa källor innan ni argumenterar emot

Islam och västerländsk kultur

​Arabiska muslimer ger Sverige dåligt rykte utomlands

2 Year Old Girl Answering Questions About Islam

​Är det först när man är för en totalt fri invandring som man inte är främlingsfientlig?
Vilken dynga, ärligt talat.

Och vad gäller dina källor; lulz. Total avsaknad av källgranskning och källkritik.

Protip: Youtube, bloggar osv är inga källor.

258852:

Islam står för muslimer den enda rätta tron och alla ska böja sig för den. Judar står för ondska och kristna är vilseledda. Inom islam visar man sig stark genom att hota och ta till våld, något som vi i västvärlden inte begriper oss på utan ses som precis motsatsen. Vi tänker för oss själva, skapar regler utifrån dagens samhälle, respekterar folk. Något som muslimerna ser som en svaghet. Om man inte kämpar för sin religion är man svag.


Vad är det här för skitsnack?

"Judar står för ondska".[rolleyes]

Spana också in:

258852:

Vill man få reda på äkta nyheter måste man läsa politiskt inkorrekt eller Fria nyheter.


Om det är vad du kallar pålitliga källor så har jag inget större förtroende till din källkritiska förmåga.


258852:

Är det ens någon som läst om muslimer i Sverige som förföljer, hotar och misshandlar judar för deras religion?


Jag väntar spänt på att muslimer ska börja förfölja, hota och misshandla mig för min religion.

258852:

Att anhängare av Islam är majoriteten i världen på att hota och terrorisera måste väl säga något?


Tja, att de är världens näst största religion efter kristendomen, kanske? Det säger inte så jävla mycket, även om du nu skulle kunna backa upp det påståendet med en källa. Om man utgör en stor del av världens befolkning kommer man förmodligen vara i majoritet i andra sammanhang också.


258852:

Vi måste lära dom, precis som vi lär våra barn, att våld och hot inte är lösningen. Om det inte passar kan dom åka tillbaka till deras land och älskade kultur som dom var tvungna att fly från.


Du har noterat att vi har ett rättsväsende, va? Hela poängen med det är lite att straffa och förebygga brott, som till exempel hot och våld.

258852:

Att inget parti säger något om Lars Vilks händelsen gör mig djupt orolig.


Till skillnad från när partier i vanliga fall kommenterar aktuella nyheter som inte har att göra med deras eller andra partiers politik på något vis, menar du?

258852:

Vi låter muslimska invandrare köra över oss. Allt för att vi är rädda. Rädda att bli kallade för rasister eller bli döds hotade av andra muslimer.


Det är ju tråkigt att du känner dig rädd och överkörd av muslimska invandrare, men pracka inte på resten av oss känslor som vi inte hyser, tack.
258852:

Något som många muslimska invandrare saknar.


Nej, inte riktigt. Jag är själv kurd, och känner många, många invandrare, och etniska svenskar också (ganska jämnt fördelat), och jag ser ingen nämnvärd skillnad vad gäller ideologi och grundvärderingar mellan de grupperna som folk så gärna delar in folk i. ALLA invandrare jag känner värdesätter demokrati, ALLA invandrare jag känner värdesätter respekt mellan människor, oavsett religion/kultur/what ever, och ALLA invandrare jag känner är emot islamism, terrorism och intolerans (i alla riktningar). Jag vet EN konservativ muslim som tycker synd om homosexuella för att homosexualitet "är" en sjukdom, men shit, har du SETT de überkristna amerikanerna som skjuter ihjäl abortläkare och trakasserar "fags"? Det är inget unikt för islam, det är något gemensamt för alla religiösa extremister, oavsett religion (eller, så kan jag inte säga, men oavsett vilken abrahamitisk man talar om iaf).

Du antar att muslimer ser våld och hot som nåt självklart, och att det är omuslimskt att inte hålla på med sånt. Det visar bara hur extremt obildad du är.

258852:

Hur ofta är det kristna grupper som hotar folk till höger och vänster på grund av att deras religion blivit hånad? Och hur ofta är det muslimer?


Du snackar fortfarande om islamister, inte muslimer. Att folk inte fattar skillnaden här, i Sverige, med fucking GRATIS utbildning hela vägen till Ph.Ds... Det är fan pinsamt. För övrigt kan jag ju säga att muslimer väst som grupp har det galet mycket svårare än kristna i väst, och kristna i världen har generellt sett högre levnadsstandard, större tillgång till utbildning, samhällssäkerhet och demokrati än muslimer, och det ger ett mer stabilt och sekulariserat samhälle.
Att muslimska länder inte nått den nivån har mycket med västvärldens inblandning att göra (Irak, någon? Det var ju britter och amerikanare som bestämde att sätta tre folkgrupper som inte tål varandra i samma land, istället för att låta dem bli sina egna länder), vilket förmodligen har med olja och oljepriser att göra - instabilitet och korrupta regeringar (som också backas av västländer, btw - hur mycket vapen säljer inte Sverige, och hur mycket av det hamnar inte till slut hos korrupta regeringar och diktatorer?) ger lägre oljepriser, vilket främjar utvecklingen och välfärden i väst men samtidigt leder till "oroligheter", som det så fint kallas, i de muslimska länderna.
Sen tar några få, makthungriga människor tillfället i akt och börjar snacka om hur allt är västvärldens fel och kopplar detta till religionen, och outbildade, svältande och/eller torterade/trakasserade människor har inte större referensramar än det och gör, i brist på andra möjligheter, som dessa människor säger.

258852:

Att inget parti säger något om Lars Vilks händelsen gör mig djupt orolig.


Lars Vilks vill ha uppmärksamhet. Han provocerar, och folk blir provocerade. Han VILL få de här reaktionerna, annars hade han inte gjort det han gör. Han provocerar en redan marginaliserad grupp, får ett svar från folk som inte har mycket med de muslimer som bor här att göra, men som leder till att svenska muslimer blir bemötta med än mer misstänksamhet, vilket i sin tur leder fler till extremare religiösa grupper, vilket främjar islamister (det är terroristerna, inte de vanliga människorna). Så Vilks "strävan för demokrati och yttrandefrihet" (eller, som det annars heter, attention whoring) leder till större klyftor i samhället och till en större grupp människor som blir lättare och lättare för terrorister att påverka och hjärntvätta.
Det var, vadå, två pers som gav sig på honom? När han gång på gång ger sig på deras religion och allt de respekterar och ser som heligt? Jag säger inte att de har rätt, men alla människor har en gräns för vad de kan ta. Om nån tar det allra heligaste du har, pissar på det, och säger han gjorde det för att han får, då skulle du bli arg. Om du sen redan är missgynnad i samhället pga nåt som du ser som en stor del av dig och som påverkar din världsbild, dina värderingar och hur du lever ditt liv, och den här snubben gång på gång kommer och säger att det gynnar demokratin att såra dig så mycket han bara kan, då är det väl klart att nån i din grupp blir så arg att han ger tillbaka?
Det är inte rätt att bruka våld mot idioter, för det ger dem bara mer material att jobba från, men jag kan förstå att vissa flippar ur nån gång. Och som sagt, det här var några killar. De representerar inte den 1-1,8 miljarder (wiki) muslimer som finns i världen. Det borde du, som nått en ålder och en utbildningsnivå där du kan läsa och skriva, faktiskt förstå själv.

258852:

Vi har ingen aning om deras kultur än det vi kanske kommer ihåg från religion lektionerna i högstadiet.


Igen, det är bara du som är obildad. Jag kan nog om olika kulturer, och har vett nog att förstå att främmande inte är lika med farligt, att jag skulle kunna klara mig i princip överallt på jorden om jag åkte hemifrån typ nu. Jag kan åka till nån by i Kina och, rent kulturellt, klara mig - språket kanske blir ett problem men eh, wtf. Man klarar sig.

Det är personer med så begränsad kunskap om omvärlden som du som utgör främlingsfientliga partiers största målgrupp, och du kanske inte inser det, men islamister är exakt som du, fast muslimer. Bristande utbildning, oerhört naiv inställning till bloggar, tidningar och personer som smickrar dig och ditt ursprung men ser ner på andra, rädsla för det du inte förstår som du, istället för att lära dig om de här människorna, omvandlar till hat och då bidrar till segregation och rasism.

Och dina källor? Vad har de för källor? Hur kom de fram till det de skriver? Som passaro skrev, YouTube och bloggar är inte tillförlitliga källor. Det borde du också, som svensk med tillgång till så bra, gratis utbildning, veta vid det här laget...
Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka detta.
Jag är själv kritisk till alla religioner eller ''Mental Slavery'' som Bob Marley så fint uttrycker det.

Dock kan jag inte förstå hur man kan försvara våldsamt betéende oavsätt vem som gör det.
Om en grupp använder våld i ett visst namn eller mot en annan grupp så bör man ha detta i åtanke.

Så länge deras syn på Yttrandefrihet, syn på Kvinnor och syn på oliktänkande är som den är så kommer jag aldrig att ställa mig bakom dom.

Dock tror jag inte att det riktigt är så enkelt som det vill verka. Fattigdom och utanförskap osv har säkert stor inverkan på dom med.

Men sedan anser jag att alla religiösa människor är på något sätt mentalt underutvecklade om man låter ett osynligt tingest avgöra så mycket av sitt liv och betéende. Det är ett billigt sätt att fly undan.
FreeWay89:

Men sedan anser jag att alla religiösa människor är på något sätt mentalt underutvecklade om man låter ett osynligt tingest avgöra så mycket av sitt liv och betéende. Det är ett billigt sätt att fly undan.


Ja, alla som använder sin religion som enda sättet att leva är jag väldigt kritisk till. Som till exempel kristna som är emot homosexualitet och säger "det är bara att läsa i bibeln". Det är skrämmande att folk kan vara så lättmanipulerande.

Och alla ni som kritiserar mina "källor", vad jag menade med källorna var att ni kunde läsa och se vad jag har läst och vad jag byggt mina tankar på._pineapple_:

Lars Vilks vill ha uppmärksamhet. Han provocerar, och folk blir provocerade. Han VILL få de här reaktionerna, annars hade han inte gjort det han gör.


Ja, det är klart att han ville provocera. Men dom hade inte behövt gå dit och använt våld och kallat poliserna för grisar. Tycker du att det var rätt av dom att dra till med mordförsök på grund av det?

passaro:

Vad är det här för skitsnack?

"Judar står för ondska".


Islamister är emot judar.

Bara Ta Allt:

"Jag är inte rasist, jag är inte nazist. Men jag länkar bloggen Politiskt Inkorrekt som drivs av både nazister och rasister i salig blandning."


Jag vet inte vilka som står bakom politiskt inkorrekt. Men jag tror inte dom sitter och hittar på vilka som blivit dömda för brott. Till skillnad från Aftonbladet och Expressen så skriver dom i alla fall ut namn och lägger ut bilder även på invandrare.

Det känns som om jag blivit lite missförstådd. Jag har inget emot muslimer i Sverige som utövar sin religion utan att skada andra. Men det finns muslimer/islamister som blivit uppväxta med i deras hemland ett sätt att bete sig, alltså mycket våld och hot vilket dom tycker är ett tecken på styrka. Det är DET jag har problem med. Inte att dom är muslimer. Och det gör det inte bättre att vi slänger in dom i fattiga områden tillsammans med andra muslimer så att dom inte får social kontakt med infödda svenskar. Då är det ganska självklart att dom känner sig utanför. Och det leder ju till att dom blir arga och intar försvarsställning, inte konstigt att dom då blir lättprovocerade.

Om dom känner att dom är hatade av svenskar så är det klart att dom hatar oss och vänder sig till sin religion som försvar för sina handlingar.

När dom kommer hit så måste dom känna sig älskade och välkomna och lära sig om västerländsk kultur och bli EN DEL av det svenska folket och inte bli ihop packade med endast andra invandrare. Då är det självklart att dom grupperar sig och inte socialiserar sig med oss. Det är det som är problemet med den muslimska invandringen i Sverige, vi vet inte hur vi ska hantera den.
258852:

Ja, alla som använder sin religion som enda sättet att leva är jag väldigt kritisk till. Som till exempel kristna som är emot homosexualitet och säger "det är bara att läsa i bibeln". Det är skrämmande att folk kan vara så lättmanipulerande.


Jo och det är väldigt, väldigt vanligt.

258852:

Och alla ni som kritiserar mina "källor", vad jag menade med källorna var att ni kunde läsa och se vad jag har läst och vad jag byggt mina tankar på.


Jag har inte kritiserat dina källor.
Dock behöver jag inte dina källor för att bilda min uppfattning. Jag skiter i vem det handlar om. Kristna, Judar, Muslimer, Nazister, Kommunister eller den lokala bowlingklubben.

Om man ställer sig bakom en grupp och använder våld i dess namn så ser jag denne som en idiot.
258852:

Ja, det är klart att han ville provocera. Men dom hade inte behövt gå dit och använt våld och kallat poliserna för grisar. Tycker du att det var rätt av dom att dra till med mordförsök på grund av det?


Nej, det hade de inte, och jag har redan skrivit att jag inte tycker det är rätt att använda våld mot Vilks, eller någon människa öht. Men jag kan som sagt förstå att de flippar ur.

Titta här, och lyssna på vad han säger.

258852:

Det är DET jag har problem med. Inte att dom är muslimer.


Men samtidigt kopplar du deras våldsbenägenhet till just att de är muslimer och jämför med t.ex. kristna som "inte" är ens i närheten av lika våldsbenägna? Bestäm dig. Nu snackar du ju om att problemet är invandrare från länder där våld och maktmissbruk är ett problem och bristen på stöd de får när de kommer hit (vilket jag helt håller med om), men du snackar fortfarande om "muslimer" hela tiden. Finns galet många problemkristna också - drogkartellerna i Colombia och Mexiko, slumgängen i Brasilien, östeuropeiska maffior, asiatiska traffickingligor och afrikaner i en hel drös länder (väldigt många kristna) som krigar både inbördes och med varandra (tänk Rwanda '94). Problemet är inte just muslimerna med problem, det är ALLA som kommer hit och har problem och som inte får det stöd de behöver.
FreeWay89:

Jag har inte kritiserat dina källor.


Jag svarade de andra som kritiserat dom.


FreeWay89:

Dock behöver jag inte dina källor för att bilda min uppfattning. Jag skiter i vem det handlar om. Kristna, Judar, Muslimer, Nazister, Kommunister eller den lokala bowlingklubben.

Om man ställer sig bakom en grupp och använder våld i dess namn så ser jag denne som en idiot.


Exakt.


Och alla ni här som kallar mig rasist, ni är bara som alla andra fega svenskar här i landet. Man får inte säga NÅGOT om någon annans kultur eller religion utan att bli kallad rasist. Kritiserar man kristendom här i Sverige får man inte mycket kritik men kritiserar man islam är man rasist.

Jag tänker INTE respektera invandrare i detta landet som INTE respekterar våran kultur, våra regler och utnyttjar vårat lagsystem. Som den muslimska kvinnan som fick ett skadestånd i fickan för att hon kände sig kränkt när hon inte skakade hand med arbetsgivaren eller vem det nu var, på grund av att hennes religion inte tillät det. Hur jävla sjukt är inte det?

Invandrare vet hur man ska dra rasistkortet och utnyttjar det så fruktansvärt för vi svenskar är så rädda att verka främlingsfientliga. Så istället böjer vi oss framåt för dom.

Så än en gång, Sverige hanterar invandring för jävligt. Vi kallar varandra rasister till höger och vänster men skyddar de invandrare som skiter i våran kultur. Det finns hemska infödda svenskar också men dom har vi inte valt att ta in i vårat land.


S3ON:

Eller så flyttar du, eftersom att du inte trivs här?


Ja, verkligen ett genomtänkt argument. Det är bara för mig att flytta, så enkelt är det. Det har jag faktiskt planerat men tyvärr så får jag ingen flygbiljett betalad för mig.


Nu tänker jag inte kolla in den här tråden längre för jag tänker inte bli kallad rasist. Tänk bara på hur fientliga ni blev när ni läste min tråd och om ni skulle bli lika fientliga om jag hade skrivit om kristendom istället för islam.
258852:

Nu tänker jag inte kolla in den här tråden längre för jag tänker inte bli kallad rasist. Tänk bara på hur fientliga ni blev när ni läste min tråd och om ni skulle bli lika fientliga om jag hade skrivit om kristendom istället för islam.


Nu har jag läst hela ditt första inlägg i tråden... [smile]

Ja, du kan ha en poäng. Men än så länge tycker inte jag att Islam är något jätteproblem i Sverige. [cute]
258852:

Kritiserar man kristendom här i Sverige får man inte mycket kritik men kritiserar man islam är man rasist.


Jag undrar fortfarande vart feministerna tagit vägen i denna frågan [rolleyes]

258852:

Som den muslimska kvinnan som fick ett skadestånd i fickan för att hon kände sig kränkt när hon inte skakade hand med arbetsgivaren eller vem det nu var, på grund av att hennes religion inte tillät det. Hur jävla sjukt är inte det?


Tvärt om.
En muslimsk man som inte ville skaka hand med den kvinnliga arbetsgivaren. Åter igen - vart håller feministerna hus i denna frågan?
258852:

Och alla ni här som kallar mig rasist, ni är bara som alla andra fega svenskar här i landet. Man får inte säga NÅGOT om någon annans kultur eller religion utan att bli kallad rasist. Kritiserar man kristendom här i Sverige får man inte mycket kritik men kritiserar man islam är man rasist.


Det är ingen som har kallat dig för rasist.

258852:

Nu tänker jag inte kolla in den här tråden längre för jag tänker inte bli kallad rasist. Tänk bara på hur fientliga ni blev när ni läste min tråd och om ni skulle bli lika fientliga om jag hade skrivit om kristendom istället för islam.


Återigen; ingen har kallat dig för rasist. Varför famlar du efter halmstrån?

Ja, jag hade reagerat med samma reaktion om det så hade varit kristna du hade tagit upp, och anledningen till det ligger i att du, i din grundargumentation kopplar samman våldbenägenhet med en specifik religion, vilket är rätt fail.

Pineapple svarade dig på ett bra vis, vilket du valde att se bort från. Tryter argumenten, måntro?
258852:

Jag är inte rasist.


Du vet antagligen inte om det eftersom du är lite dum, men det du sprider här är definitivt rasistiskt idégods. Så går det när man spenderar massa tid på Flashback och SD-bloggar. Man blir hjärntvättad.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


258852:

Jag är infödd svensk med svenska värderingar vad gäller respekt och demokrati. Något som många muslimska invandrare saknar.


Ingen muslim jag träffat skulle ens få för sig att vräka ut något motsvarande om ex. svenskar. Det är du som inte visar någon respekt. Det är du som ser ner på demokratiska idéer om alla människors lika värde.

Sluta tro allt skit du läser på internet och börja umgås med vanliga muslimer. De är inga antidemokrater. Det finns antagligen inte fler intoleranta och antidemokratiska muslimer i Sverige än vad det finns ateistiska svenskar som är det.258852:

Vi låter muslimska invandrare köra över oss. Allt för att vi är rädda. Rädda att bli kallade för rasister eller bli döds hotade av andra muslimer.


På vilket sätt har muslimska invandrare kört över "oss"? När senast blev du överkörd av en muslimsk invandrare?

Muslimerna har ju knappt någonting alls att säga till om i det här landet trots att de är många. De kan inte ens bygga moskéer utan att det blir ett jävla liv.


258852:

Islam är helt motsatsen till värderingarna i västvärlden.


Nonsens.

258852:

Islam står för muslimer den enda rätta tron och alla ska böja sig för den. Judar står för ondska och kristna är vilseledda. Inom islam visar man sig stark genom att hota och ta till våld, något som vi i västvärlden inte begriper oss på utan ses som precis motsatsen.


Inte nog med att du har en totalt CP bild av muslimer, du har en minst lika CP bild av vad det västerländska samhället står för. Är det Irak som invaderat USA? Är det Afghanistan som invaderat Sverige? Är det Pakistan som skickar drönarbomber in i Storbritannien? Är det den muslimska världen som i över 90 år styrt utvecklingen i Europa, installerat marionettregimer och med våld slagit ner allt motstånd? Hur många statskupper har Iranier genomfört i väst? Hur mycket naturresurser har Europas folk blivit plundrade på av muslimer?


258852:

Är det ens någon som läst om muslimer i Sverige som förföljer, hotar och misshandlar judar för deras religion? Nej, så klart inte. Tacka vet än en gång Sveriges media.


Jo, tidningarna har rapporterat om det flera gånger. Däremot skriver man inte om förföljelsen och våldet mot muslimer, om alla grishuvuden som skickats till moskéer osv. För emedan alla skyr antisemitismen så är den betydligt mer utbredda islamofobin tämligen accepterad.

258852:

Sverigedemokraterna. Det enda partiet som inser vart detta land är på väg och som faktiskt vågar säga stopp.


Sverigedemokraterna är ett extremt rasistiskt och antidemokratiskt parti.

258852:

Hur ofta är det kristna grupper som hotar folk till höger och vänster på grund av att deras religion blivit hånad?


Det händer ofta, bara att det inte rapporteras om det. Och det har ändå inte rört sig om lika osmakliga och fientliga provokationer som de Lars Vilks riktat mot muslimerna.

258852:

Att inget parti säger något om Lars Vilks händelsen gör mig djupt orolig.


Varför ska ett politiskt parti uttala sig om vanlig brottslighet bara för att gärningsmännen är muslimer?

258852:

Hur länge ska vi utav rädsla och okunnighet blunda för det faktum att dessa muslimer som kommer till Sverige inte vill samarbeta utan motarbeta oss?


Ogrundat trams.


258852:

Att anhängare av Islam är majoriteten i världen på att hota och terrorisera måste väl säga något?


Skitsnack rakt igenom.

258852:

Jag känner inte alla muslimer i Sverige så nej, detta stämmer säkert inte på alla muslimer och det finns säkert dom som anpassat sig.


Känner du ens någon muslim?

258852:

Och alla svenskar är inte änglar heller.


Ska denna lilla inflikning legitimera din rasistiska spya nu är det tänkt?


Sluta läs massa rasistbloggar och se efter i verkligheten själv istället! Fråga muslimerna själva vad de tycker istället för att lita på vad rasister påstår.
258852:

Som den muslimska kvinnan som fick ett skadestånd i fickan för att hon kände sig kränkt när hon inte skakade hand med arbetsgivaren eller vem det nu var, på grund av att hennes religion inte tillät det. Hur jävla sjukt är inte det?


Det var inte pga hans religion,utan pga hans KULTUR.
KULTUR och RELIGION är inte samma sak.

+ hur jävligt sjukt är inte det att neka någon ett jobb pga av den inte skakade hand med dig? det finns många andra orsakar till varför man inte skakar hand med människor förutom kultur & traditioner.

258852:

Islamister är emot judar.


Enligt vem? Judarna förföljdes av korstågen. De var inte heller så omtyckta av Hitler och andra stormakter.

258852:

Jag tänker INTE respektera invandrare i detta landet som INTE respekterar våran kultur


Ingen har bett dig att göra det. Behandla andra som du själv vill bli behandlad. [wink]
258852:

svenska värderingar vad gäller respekt och demokrati. Något som många muslimska invandrare saknar.


redan här failar du o du menar att du står för detta, för det gör du då inte om du inte respekterar islam258852:

Något som många muslimska invandrare saknar.


Ex på sådana här i Sverige?
Gärna källa isf258852:

Media förvränger allt. De flesta svenskar är helt blinda och märker inte ens hur vi förstör detta land inifrån. Vill man få reda på äkta nyheter måste man läsa politiskt inkorrekt eller Fria nyheter.


Därför man använder sin hjärna och är kritisk och inte tar allt som man hör som sanning.

Äkta nyheter från vridna källor? skojar du?258852:

Islam är helt motsatsen till värderingarna i västvärlden. Om man inte förstår deras kultur hur ska vi då anpassa den till våran?


Har du själv läst något om islam? för du är ute och cyklar just nu258852:

Islam står för muslimer den enda rätta tron och alla ska böja sig för den


Idag hade vi på skolan en heldag om just islam och motsatsen sades idag. Judendomen, kristendomen och islam har samma grund men islam är den yngsta av dessa, de säger att man ska respektera judendomen och kristendomen och inte rata dem258852:

Islamister är emot judar.


extremister möjligtvis, men en "sann" muslim skulle inte vara emot någon