Forumet - Varför överhuvudtaget lägga energi på SD ?

Varför överhuvudtaget lägga energi på SD ?

282 0 2
Varför överhuvudtaget lägga energi på SD ? De kan inte och kommer aldrig att kunna erbjuda det svenska samhället något positivt! Det enda är en massa jävla tjat om att de inte är rasister och att det börja bli för många turkar i Sverige, inte sant?
Tycker det börjar bli irriterande att ett så korkat parti får så mycket plats i media, självklart tycker medierna att det är något att skriva om då det intresserar folk och får pengarna att rulla in, men va fan ska folk börja diskutera partiet på anda håll. Fler diskussioner och given uppmärksamhet stärker bara partiet och ger det mer kraft att fortsätta. Om man istället ignorerar partiet och suddar ut deras existens kommer de med tiden bli bort suddade, det är ett faktum. Precis samma sak händer om jag ignorerar vilken person som helst, han kommer dra sig tillbaka, inte av rädsla, men av det faktum att jag inte vill ha något att göra med honom.

Läste det forum "Jensoman" skrivit, om han sedan kopierat texten från något annat håll eller skrivit den själv, men av rädsla påpekat att det är någon annan skrivit den har jag ingen aning. Det som står på det forumet är iafl att invandrare står för mestadels brott som sker i Sverige. De skapar även sina egna små samhällen runt om i landet. De är för många i Sverige. etc etc....

Angående brotts frågan tycker jag det egentligen är oväsentligt vad personen i fråga har för etnisk bakgrund. Den tidigare kulturen är inte mer våldsam än den svenska. Jag menar det finns inga kulturer som är grundade på våld, men vad som kan finnas är våldsamma människor i dessa kulturer som på ett eller annat sätt blivit påverkade av något. Då är det inte kulturen som ska stå i rampljuset utan personerna och deras påverkade faktorer.


Vill påpeka det att de brott som svenskarna gör är betydligt grövre och omoraliska än det invandrarna gör om man nu ska sära på de svenska medborgarna efter deras etniska bakgrund. De som dagligen håller sig uppdaterade vet att det under senaste året och månad mördats flera barn, tonåringar och äldre, och inte fan någon gång har det varit någon uppståndelse över att det varit svenskar som begått dessa brott, men när en invandrare utför en handling som leder till att en äldre kvinna dör på en parkeringsplats, då blir det ett jävla ståhej. Självklart är denna handling inte är acceptabelt, men tycker ändå att en svensk man som våldtar och mördar små flickor (bla. Engla), en bror som skjuter ihjäl sin syster, en kille som misshandlar ihjäl en tjej under nyår, en pojkvän som dödar och dumpar en annan tjej i skogen, detta går inte att jämföra med bankrån och värdetransportrån. De liv svenskarna själva skördar kommer aldrig att kunna ersättas! Medan pengar alltid går att ersätta utan krossade hjärtan!

Att det har bildats små förslutna områden runt om i Sverige har ingen missat ex: Rosengård. Dessa områden har redan skapats och om ingen kommer med en omfattande lösning kommer inte det hjälpa att skicka iväg Ali och hans familj till en mindre ort. Det enda som kommer att hända är att Ali och hans familj kommer känna sig utanför på det nya stället och längta tillbaka till sitt gamla omslutna område, ett område med många olika nationaliteter annan kultur och bättre och starkare band mellan människor.Dessa saker finns inte i det svenska samhället, det är fan knappt så att svenskarna vågar kolla varandra i ögonen när man väntar på bussen. Vist kommer Ali att lära sig prata lite bättre svenska och få en tjockare plånbok, men vad hjälper det om han lever i ett ännu större utanförskap. I båda fallen handlar det om utanförskap, antingen så lever man i en stor grupp eller så lever man ensam.


Det som är gjort är gjort och kommer aldrig tillbaka, är det någon man ska skylla på angående dessa förslutna områdena så är det Svenska landet. Det skulle aldrig ha sett ut som det gör om man i Sverige haft lite stake och satt upp klara riktlinjer från början, inte 30 år senare!

Förstår verkligen inte detta hatet mot invandrare som till stora delar är svenska medborgare och utgör en del av samhället. Nästan så att man kan tro att vi är tillbaka till 1940-talet. Faktum är att svenskarna inte har så mycket bra egenskaper jämför med invandrarna. Den svenska kulturen består snart endast av sprit och mer alkohol, medan resterande 200 länder i världen har större och bättre kulturarv, något som de är stolta över. Vad svenskarna egentligen har är ett osocialt folk som vet hur man hatar, ett folk som är blyga till det yttersta (om inte alkohol är med i bilden), ett folk som istället för att hjälpa inte sparkar på den liggande utan ignorerar den, ett folk utan leende på läpparna. Faktum är att en del av dessa invandrare som lever i detta land utan tvekan skulle återvända hem om det inte vore för de krig som pågår i hemländerna, av den anledning att man här i Sverige får leva med ett kallt, osocialt och tråkigt folk (gäller inte den enskilda individen utan i det stora perspektivet). Lika mycket som du och jag har funderat på att lämna Sverige någon gång senare så har nykomlingarna funderat på att lämna Sverige!