Forumet - Varför prioriterar Miljöpartiet invandring före miljön?

Varför prioriterar Miljöpartiet invandring före miljön?

3769 0 28

Som bekant så har Miljöpartiet sagt att dom vill vara Sverigedemokraternas motpol och sagt att dom aldrig kommer att samarbete med dom och att deras högsta prioritering är att se till att dom inte får inflytande i svensk politik. Sviker dom inte sina väljare då? Jag menar, 95% av deras väljare röstar väl på dom för att dom vill ha en bättre miljö och sänkt koldioxidutsläpp?

Är det då rätt av MP att låta övriga partier bestämma över miljöpolitiken och själva stiga åt sidan bara för att Sverige ska fortsätta ha en hög invandring som sedan leder till ännu högre utsläpp. Är det rätt mot deras väljare?Vill gärna höra vad en Miljöpartist har att säga.

Men det är ju viktigt att vara för en stor invandring i Sverige. Annars kommer median kalla dig för "en högerextrem, nazistisk, främlingsfientlig rasist". När Aftonbladet, Expressen och DN tillhör media eliten så är det politiskt självmord att kritisera invandringen. För de högsta hönsen inom median vill ha en stor invandring. Lite hyckleri då dom oftast bor i områden där bara massa rika vita människor bor Rullar ögonen


EnSnubbe: För de högsta hönsen inom median vill ha en stor invandring. Lite hyckleri då dom oftast bor i områden där bara massa rika vita människor bor Rullar ögonen
Precis! Många av de som förespråkar fri invandring har knappt satt sin fot i ett verkligt mångkulturellt område utan bor tryggt långt bort från mångkulturens alla konsekvenser och sociala problem. Hycklare utan dess like. 

När det gäller huvudfrågan för tråden så är anledningen till att miljöpartiet förespråkar invandring före miljön att miljöpartiet är ett genomidiotiskt parti från början till slut. Vi pratar alltså om partiet som vill miljöstraffbeskatta svenskar med flera miljarder vilket i slutändan kommer förbättra miljön överhuvudtaget. Vi pratar alltså om partiet som skrev att de ville göra om det svenska försvaret till ett "icke-våldsförsvar" som skulle möta angrepp med dialog och "icke-våld". Vi pratar alltså om partiet som på riktigt förespråkar fri invandring vilket skulle leda till oändligt stora kostnader och sociala problem som tillslut skulle förgöra hela Sverige. Ett idiotiskt parti kommer med idiotiska förslag, så enkelt är det.

Spana också in:


NiklasW: I vilket fall som helst stämmer det inte. SD är inget enfrågeparti, inte ens det minsta. Läs själv SDs partiprogram
Anhöriginvandring
Arbetskraftinvandring
Arbetsmarknad  -  "helt ansvarslös invandringspolitik"
Bistånd
Flyktinghjälp
Flyktingmottagande i kommunerna
Halalslakt
Hemspråk - "Att lära sig ett annat modersmål motverkar assimileringen in i det svenska samhället."
Illegal migration
Instegsjobb
Integration
Invandring
Kulturpolitik - kritiserar "ambitionen att stadigt förstärka kulturlivets mångkulturella prägel"
Mångkultur
Svensk kultur
TerrorismMissAnox:
Anhöriginvandring
Arbetskraftinvandring
Arbetsmarknad  -  "helt ansvarslös invandringspolitik"
Bistånd
Flyktinghjälp
Flyktingmottagande i kommunerna
Halalslakt
Hemspråk - "Att lära sig ett annat modersmål motverkar assimileringen in i det svenska samhället."
Illegal migration
Instegsjobb
Integration
Invandring
Kulturpolitik - kritiserar "ambitionen att stadigt förstärka kulturlivets mångkulturella prägel"
Mångkultur
Svensk kultur
Terrorism


Jag vet inte riktigt vad du försöker med, men vad det än är så misslyckas du iallafall. Som du själv kunde läsa handlade många av SDs frågor om andra saker än invandring. Många punkter om välfärden, skolan, äldreomsorgen,  rätt till heltid, brottslighet, djurskydd, försvar och mycket mer. SD är alltså verkligen inte ett enfrågeparti. 

NiklasW: Jag vet inte riktigt vad du försöker med, men vad det än är så misslyckas du iallafall. Som du själv kunde läsa handlade många av SDs frågor om andra saker än invandring. Många punkter om välfärden, skolan, äldreomsorgen, rätt till heltid, brottslighet, djurskydd, försvar och mycket mer. SD är alltså verkligen inte ett enfrågeparti.
Okej, att kalla er enfrågeparti är onyanserat. Nämnas bör också det onyanserade att låta en fjärdedel av punkterna behandla anti-mångkulturspolitik.
MissAnox: Okej, att kalla er enfrågeparti är onyanserat. Nämnas bör också det onyanserade att låta en fjärdedel av punkterna behandla anti-mångkulturspolitik.
Invandring är inget som går att separera från övriga frågor då man befattar sig lika mycket med människor som i precis alla politiska frågor. Det man ger är ett invandringspolitiskt, eller (anti-)mångkulturellt perspekiv på saken. Därför kan de uppfattas som mer snäva än de är i sin uppfattning.