Forumet - Varför putar ni med läpparna, tjejer?.

Varför putar ni med läpparna, tjejer?.

6276 0 36
Varför putar så många tjejer på läpparna på nästan alla bilder på er själva som ni lägger ut på bloggar osv?

Nu menar jag inte pussputande, utan att ni drar upp överläppen som för att låtsas att ni har större läppar. Jag sökte runt på bloggar och skrattade åt en bild där en tjej skrev att hon var stolt över sina fylliga läppar, men det syntes ju tydligt att hon drog upp den och spände nästan alla muskler i ansiktet.

Det ser ju väldigt ansträngt och onaturligt ut. Näsa-till-mun-linjerna blir djupare och musklerna och huden på kindbenen sväller upp, och ofta gör de spända ansiktsmusklerna att det ser ut som att ni kisar med ögonen.

Varför gör ni det? Är det någon blåst kändisbloggare som fyllt sina läppar med nervgiftet botox ni vill försöka likna i tron att ni också kan bli kända bloggare? Eller har ni dåligt självförtroende och tror att grimasen får er att bli "snygga"? Vilket som, det degraderar er bara.

Jag tycker att det är extremt fult och att ni inte vågar vara er själva. Vad ni skriver på bloggarna blir ointressant när ni inte är er själva. Det blir bara pinsamt. Ett annars vackert ansikte blir till en grotesk clown. Det är så synd och kanske ni kommer att skämmas om några år när ni tittar på era gamla bilder.
Spoony:

Varför putar så många tjejer


Nachac:

Generaliserar much?


Det är väl inte att generalisera? [rolleyes]

"så många" är väl relativt till hur många bloggar han kollat? Och "så många" behöver fortfarande inte vara någon majoritet sett till det totala antalet, utan bara ett förvånande stort antal för trådskaparen.

För övrigt så vet väl alla att Botox gör en till bloggkändis, precis som extrem solbränna i kombination med sönderblonderat hår, eller att få barn som 13-åring... och de som inte får göra något av dessa secrets for success för sin mamma får dra upp överläppen istället.

Spana också in:

Pricken på näsan som småbrudarna brukade kladda på sina bilder är ju nästan värre. Varför i hela friden göra så??
Men ja, överdrivet putande är väl irriterande också.
Men här på um finns ju Tickstart som kan tala om för alla i hur ser ni ut-tråden när de "putankar" sig.