Forumet - Varför "troll"-anklagelser mot folk ni inte känner igen ?

Varför "troll"-anklagelser mot folk ni inte känner igen ?

820 0 36
Haha asså jag minns nu varför jag gick ur UM från början. Så fort man nyreggar sig måste man hävda sig på något sätt för att ej få trollanklagelser.
Blir arg [mad]

Jag är inte ny här, har haft andra nick förut som jag vill hålla för mig själv - men varför är ni så otrevliga mot de användare som faktiskt är nya ? [zzz]

Seriösa & oseriösa kommentarer välkomnas, i guezz [zzz]

Spana också in:

Suicidegirl:

Agreed - men som sagt, tycker man ser skillnad på nya användare som trollar och nya användare som skriver seriösa inlägg.


Ja det är sant det ser man oftast. Men jag tycker också att de flesta är trevliga om användaren skriver något vettigt. Sen finns det alltid folk här som skriver mindre seriösa saker men så är det överallt och så länge man har lite känsla för det och inte går till överdrift ser jag inga problem med det. Och det är väldigt sällan även om det händer jag ser att någon går över gränsen när det gäller det.

Sen kan det ibland bli så att en ny seriös tråd till en början bara får en massa oseriösa kommentarer men det beror ju på vilka användare som är online för stunden. I längden brukar det jämna ut sig rätt bra.
Suicidegirl:

Frågan i mitt inlägg är "varför är ni så otrevliga mot folk som faktiskt är nya" - tycker inte att detta tvingar mig att erkänna vilka nick jag haft förut [zzz]


johorrå!

ne men skriver man något i stil med
"jag och min syster gillar att utföra oralsex på varandra och vi skäms inte över det. ibland gör vi det offentligt i stadens park när våra vänner ser på avstånd. är det normalt?" så kan det såklart låta trolligt.

Men är det något seriöst så tycker inte jag att folk tror att man trollar. Jag har i alla fall inte märkt av det så mycket. Om det är så så finns anmälningsfuktionen som gör att vi mods kan ta bort tramsinlägg i tråden.
Miceparade:

Meh, man får väl skylla sig själv om det första man gör när man reggat är ett skapa en idiot-tråd. Klart man blir trollstämplad då :(


Kan inte ta till mig av detta eftersom det första jag skrivit här inte är denna tråd :) anledningen till att jag gjorde denna "idiot-tråd" är att jag fick "troll" kastat i fejset när jag skrev en helt seriös kommentar.