Forumet - Varför raderas inte TheSpookyMans tråd om Islam och Koranen?

Varför raderas inte TheSpookyMans tråd om Islam och Koranen?

186 0 38
Tråden i fråga är en ren smutskastningstråd utan varken korrekt fakta eller seriös argumentation. Just nu är den bara jättetöntig med en massa rasistisk, religionsförnedrande nonsens och allt och alla i tråden har gått över både den ena och den andra gränsen. Hade tråden handlat om en specifik person hade den ju raderats direkt, varför inte nu?!

Den uppfyller inget värde utan sparkar på och förnedrar muslimer (och invandrare i allmänhet har det även handlat om) samt innehåller bara en massa dravel.

Varför tas den inte bort?! Vill inte Ungdomar.se framstå som en seriös site? För det är ju det sista den gör när sådana trådar ligger kvar. Absolut att man skall få argumentera för och mot religion, politik och annat men ren smutskastning anser jag personligen inte är ok. Det finns en gräns och den går, enligt mig, där det inte längre är fakta och argumentation utan lögner och smutskastning.

Högsta hönsen här på UM: ni har ju den senaste tiden blivit reklamgalna, skulle ni göra reklam för SD eller något mer rasistiskt eller till och med nazistiskt parti? Förhoppningsvis inte, men då finner jag heller ingen logisk anledning att låta en total förnedrande, oseriös tråd med endast påhopp och lögner ligga kvar i forumet.
Dold text: Hur är det nu förresten, har ni kollat IP på Dödsguden och TheSpookyMan? Man får väl inte ha dubbelkonton?

Tack för mig, leverpastej!

Spana också in:

dazed_and_confused:

Öh... yttrandefrihet osv fast nu blir det ju kontra att man inte ska vara kränkande osv.


§1. Ungdomar.se är en privat internetsajt och på sajten ska man kunna diskutera allt som hör ungdomar till som t.ex. musik, sport och fritid, sex och samlevnad, kroppen och sjukdomar, samt övriga relaterade ämnen kring detta. Ungdomar.se strävar efter att hålla en hög och seriös nivå och att sajten ska vara en positiv upplevelse för alla våra besökare. Dessa regler är till för att främja dessa mål och som registrerad användare förbinder du dig att följa reglerna.

§3. Genom din registrering accepterar du att inte använda sajten för att posta material, eller länkar till material, som kan uppfattas som stötande eller kränkande, t.ex. hets mot folkgrupp, sexuellt ofredande, trakasserier eller mobbning. Det är ej heller tillåtet att publicera material som medvetet är falskt, felaktigt, förödmjukande, angrepp på person(er) eller företag, eller på något annat sätt som är olagligt. Spridning av och länkning till copyrightskyddat material (musik, film, mjukvara) är naturligtvis helt förbjudet i sådana fall det utgör lagbrott. Att diskutera piratkopiering och liknande är givetvis tillåtet.

§8. Då och då kan det förekomma att debatter av olika anledningar "spårar ur". När Ungdomar.se bedömer att så har skett kommer debatten att stängas eller raderas, liksom eventuella nya inlägg i den aktuella saken.
§16. Ungdomar.se förbehåller sig rätten att ändra och radera vilket meddelande, text, länk eller fil som helst av vilken anledning som helst, med eller utan föregående varning eller information.

Ungdomar.se:s regler tolkar jag så som att tråden borde stängas omedelbart.
Videovåld:

Pga freedom of speech,


Imoon:

§16. Ungdomar.se förbehåller sig rätten att ändra och radera vilket meddelande, text, länk eller fil som helst av vilken anledning som helst, med eller utan föregående varning eller information.


Imoon:

§1. Ungdomar.se är en privat internetsajt


[smile]
Imoon:

Ungdomar.se strävar efter att hålla en hög och seriös nivå och att sajten ska vara en positiv upplevelse för alla våra besökare


Lägg märke till ordet alla. Även TheSpookyMan är en besökare, om ni inte gillar hans trådar så behöver ni inte besöka dem. När han invaderar andras trådar så bör inläggen raderas.

Imoon:

Det är ej heller tillåtet att publicera material som medvetet är falskt, felaktigt, förödmjukande, angrepp på person(er)


Imoon:

hets mot folkgrupp


Detta är en väldigt luddig regel, och alla reglerna borde ses över en gång till. Det har vi sagt i över ett år nu, men admin lyssnar inte. Om vi tar väck TheSpookyMans inlägg så måste alla andra liknande inlägg bort: de om partier, kända personer etc. Islam är en symbol, symboler skall få kritiseras och drivas med.

Imoon:

Ungdomar.se förbehåller sig rätten att ändra och radera vilket meddelande, text, länk eller fil som helst av vilken anledning som helst, med eller utan föregående varning eller information.


Detta gör vi ju dock bara i nödfall, och tjänar mer som en brasklapp. Om du anser att den här regeln är nödvändig så kan vi lika gärna ta väck den här tråden också.

Det enda ungdomar.se har att vara någorlunda stolt över är att vi faktiskt är ganska öppensinnade och liberala. Att sopa problem under mattan är inget som fungerar i verkliga världen: om islamofober vill strida så är det vår roll att sätta stopp för dom. Genom fredlig diskussion.
Imoon:

Hur är det nu förresten, har ni kollat IP på Dödsguden och TheSpookyMan? Man får väl inte ha dubbelkonton?


Dödsguden förespråkar renlighet och kärlek medan thespookyman gör det motsatta (knark och främlingsfientlighet)... Dock påminner deras skrivsätt om varandra [sad]
Mawns:

Om vi tar väck TheSpookyMans inlägg så måste alla andra liknande inlägg bort: de om partier, kända personer etc. Islam är en symbol, symboler skall få kritiseras och drivas med.


Har du ens läst hans trådar?! Det handlar varken om kritik eller "driv" utan om ren smutskastning och förnedring.

Mawns:

Om du anser att den här regeln är nödvändig så kan vi lika gärna ta väck den här tråden också.


Varsågod, EFTER att hans mycket upprörande, smutskastande, förnedrande och lögnaktiga tråd tagits bort. Jättegärna!

Mawns:

Genom fredlig diskussion.


Hur kan du ens uttrycka det så om du ens har ögnat igenom hans tråd om Islam?

Det ÄR verkligen OK att kritisera religion men att skapa en tråd som endast går ut på att smutskasta en religion samt dess följeslagare är inte kritik utan smutskastning, förnedring, hets mot folkgrupp och en väldig massa mer.
Bara Ta Allt:

Varför låser nån inte bara dumhuvudet? Han har ju bland annat länkat till nazistiska bloggar, och vad jag vet har folk blivit låsta för sånt tidigare på UM.


*Jag har två poäng till låsning och om jag skriver det jag tänkte skriva skulle jag nog få varningar från "absolut inte" objektiva mods hehehehe*
Imoon:

*Jag har två poäng till låsning och om jag skriver det jag tänkte skriva skulle jag nog få varningar från "absolut inte" objektiva mods hehehehe*


[crazy]

Lidande små barn:

Bättre att låsa dig.


Tror fler vill låsa dig faktiskt. Jag har ju i alla fall vänner här till skillnad från vissa. [zzz]
Lidande små barn:

Ja, möjligen vänsterpatrasken, men dessa är ju inte några man bör ta speciellt seriöst.


Men dig bör man ta seriöst? Riiiiight. Det finns ett annat forum för ensamma killar med tråkigt liv som gillar att göra trådar om invandrare, det heter Flashback och du skulle säkert passa in bättre där.