Forumet - Varför reagerar tjejer så underligt när jag spontant föreslår filmkväll?

Varför reagerar tjejer så underligt när jag spontant föreslår filmkväll?

495 1 9
Om jag föreslår filmkväll med någon av killkompisarna så brukar de reagera typ "coolt, ska vi ta det i helgen?" eller liknande, men om jag föreslår filmkväll med en tjejkompis så ser hon väldigt lurig ut och tvekar med svaret på nåt underligt sätt, typ "um, är det en bra idé...?" med något konstigt leende, så att jag inte pallar bry mig utan byter ämne, och då fortsätter de att se lite förvirrade ut en stund.

wtf?

Spana också in:


PWr: Skum tjej. Alla tjejer gillar filmkvällarGalen
Nej brukar inte hitta nått på netflix. Sitter i timmar och skrattar, gråter om recensionerna och sedan går man och kollar på sin egen. Jag ser aldrig på tv längre. Fast sen är de mest för att man får någons ben på sig. Det är väl den anledningen eller ett huvud på bröstet. Och man ska va betjänt. (Syrran)

Peter94: Om jag föreslår filmkväll med någon av killkompisarna så brukar de reagera typ "coolt, ska vi ta det i helgen?" eller liknande, men om jag föreslår filmkväll med en tjejkompis så ser hon väldigt lurig ut och tvekar med svaret på nåt underligt sätt, typ "um, är det en bra idé...?" med något konstigt leende, så att jag inte pallar bry mig utan byter ämne, och då fortsätter de att se lite förvirrade ut en stund.

wtf?
Alltså, de tror typ att du frågar ut dem så de vill typ ju! Du ska ju säga ''det är en jävligt bra idé, vill du hänga på eller?'', släpp det inte bara, sen kanske tjejen tror att ni ska mysa elelr något jag vet inte men aah. Glad