Forumet - Varför så få oskulder?

Varför så få oskulder?

2555 0 41
Ja som min förra tråd: varför så få nykterister?
Undrar jag nu varför det finns så få oskulder i samhället. Tjejer och killar har ju mer ons än för 20 år sedan, otroligt mycket mer. Även ungdomar på 14 års åldern. Detta medför ju mer och mer könssjukdomar i samhället och hälsorisker.

Borde inte media och samhället ta mer ansvar? Och föräldrar? Kanske inte vara oskuld är det optimala, jag skyller mer på de charteresor som finns.
Bara folk skyddar sig och inte gör någonting mot sin vilja så.
Samt fler och mer breddade sexualkunskapslektioner i skolorna - från en lägre ålder också. Helt vansinnigt att föräldrar kan välja om barnen ska vara med eller inte. Som om deras barn inte är lika nyfikna, dumma och kåta som alla andra tonåringar.
Även många äldre är ju tyvärr helt felinformerade när det gäller sådant.
Sen finns det med all säkerhet fler oskulder än vad folk tror. Man "ska" ju ha sex tidigt i dagens samhälle och därför är det väl rätt tabubelagt att vara oskuld som äldre.

Spana också in:

Det här med att man "ska" ha sex är bara sorgligt. Jag tror faktiskt att många 14 åringar inte vill ha sex men att dom har det ändå för att dom tror att alla andra har det och att alla andra vill. Men egentligen kanske nästan INGEN vill då ;S eller så blir det bara normalt och inget man reflekterar över- = sorgligt
Anura:

Ja som min förra tråd: varför så få nykterister?Undrar jag nu varför det finns så få oskulder i samhället. Tjejer och killar har ju mer ons än för 20 år sedan, otroligt mycket mer. Även ungdomar på 14 års åldern. Detta medför ju mer och mer könssjukdomar i samhället och hälsorisker.Borde inte media och samhället ta mer ansvar? Och föräldrar? Kanske inte vara oskuld är det optimala, jag skyller mer på de charteresor som finns.


Jag har träffat typ 80% oskulder. Vet inte vad du pratar om.