Forumet - Varför säga att man verkligen vill ses och sen inte höra av sig?

Varför säga att man verkligen vill ses och sen inte höra av sig?

265 0 28
Träffade en gullig kille på en fest förra helgen som det slutade med att jag följde med hem. Vi hade det mysigt och han sa hela tiden att vi måste träffas igen. Detta sa han även dagen efter och han frågade om jag också ville det. Jag sa till honom att jag ville det. När vi sa hejdå sa han att han skulle ringa. Men en vecka senare och han har inte hört av sig. Jag är lite besviken eftersom han verkligen sa att vi måste ses igen och då får man ju en del förhoppningar. Jag förstår bara inte, varför säga sådär om man sen inte hör av sig? Då hoppas jag ju bara i onödan. Vad kan ha hänt? Eller hur fan tänker killar? Snälla hjälp!

Spana också in:

Cutelicious_babe:

jag har ju inte hans nummer... [sad] la dock till honom på facebook men han verkar typ aldrig gå in där...


Då är du ju ganska korkad... Han kan ha fått fel nummer eller vad som helst mobilen kan ha gått sönder, du får väl fråga hans kompisar på facebook om hans nummer då hur jobbigt kan det vara?
fistforfight:

Smidigare och bekvämare än haha bitch get out of my life....


men så var det inte. han gillade mig och tyckte jag var söt, annars hade han ju aldrig velat va med mig från början.
fakotza:

Då är du ju ganska korkad... Han kan ha fått fel nummer eller vad som helst mobilen kan ha gått sönder, du får väl fråga hans kompisar på facebook om hans nummer då hur jobbigt kan det vara?


nej, jag vet att det var rätt för jag skrev numret. hm ja kanske det... om det inte verkar lite väl desperat kanske..Budolicious:

Han nyktra la till, vi blir sådana då.


nykter var han ju dagen efter... [rolleyes]
Cutelicious_babe:

nej, jag vet att det var rätt för jag skrev numret. hm ja kanske det... om det inte verkar lite väl desperat kanske..


Vad spelar det för roll? Är du en fjant? antingen är de ju så eller så vill han inte ha dig ifrån början så spelar ju ingen roll om du ser desperat ut. Men om de har en förklaring så vet du ju. Han kanske också löjlar sig med såna där Desperat regler. Mina kompisar har hållt på så jämnt. "Ring inte förrän de har gått några dagar" Totalt fjanteri skall jag säga !