Forumet - Varför¿?

Varför¿?

1716 1 28
Folk är inloggade typ hela tiden men ändå uppdateras inga trådar så min fråga e VAD GÖR NI INNE? 

Spana också in:

Trodde det bara var tjejer som stalkade Oskyldig

Uppdaterar min rittråd för att jag tycker det är roligt och kunna hjälpa varandra när man ritar, så blir bara glad om det kommer mer konstnärer dit. Uppdaterar vissa gamla trådar som man inte får göra.. tar bort kommentaren och hoppas nån undrar över varför jag tog bort den typ. Um, vad gör man mer när man är inne.. har inget och göra på dagarna mer än serier och måleriet, 4 timmar jobb. Chattar med två vänner irl mellan serietittandet.

Tänker för mycket oxå som leder till oro så det är skönt att vara här då och forumleka, eller skriva i mina tankar. Jag lärde mig ett nytt ord tror jag.. såpa är "lakorn" men har inte riktigt förstått vad såpa är heller och behöver inte få nån förklaring. (Googlat på de!!!) Har bara en känsla men kan inte förklara med egna ord. Stör mig när de säger lakorn och dorama, kan ju va nått påhittat som second lead syndrome Söt

Vad gör du då? Jag mår illa av startsidan... så måste stå inne på "forumet" och inte "hem" hade vart bra om man inte loggade ut hela tiden när man blir oaktiv men glömmer man vart man lagt mobilen kan det ju va bra.. 
Rodnar