Forumet - Varför??!

Varför??!

386 0 12

har överdoserat på alvedon (500mg) åtminstone 4 gånger den här månaden och ingeting händer?? Första gången tog jag 12 st, andra 10, tredje 25 st och fjärde 35 st under några min eller så. Varf händer inget?? ;( ;( räknade ut att en dödlig dos för mig är 21 st... och det stämmer inte? ;(((( ;O 

Spana också in:


Sonya: har överdoserat på alvedon (500mg) åtminstone 4 gånger den här månaden och ingeting händer?? Första gången tog jag 12 st, andra 10, tredje 25 st och fjärde 35 st under några min eller så. Varf händer inget?? ;( ;( räknade ut att en dödlig dos för mig är 21 st... och det stämmer inte? ;(((( ;O 

Alvedon är för snällt för att kunna överdosera. Din lever hatar dig nog eftersom det är den som försöker smälta skiten. Du borde sluta innan du förstör din lever.

Vi hoppas förstås att dina självmordstankar inte är allvarligt menade. Om de ändå är det, och du känner att du vill prata med någon, föreslår vi att du ringer Nationella Hjälplinjen på nummer 1144. De erbjuder psykologisk hjälp och de som svarar är socionomer, psykologer och psykiatrisjuksköterskor med erfarenhet av att ge stöd. Behöver du akut hjälp, ring 112.


Låser tråden då vi inte har möjlighet att hålla koll på den just nu och inte vill riskera ogenomtänkta och opassande inlägg från andra medlemmar.