Forumet - Varför ska killar visa

Varför ska killar visa

506 0 29

Spana också in:


Maysirosis: Det är bara så.. usch. Ofta är det så att killar/tjejer inne på sånna webbkamera chatt för att liksom leka med sin privat del och förväntar sig att alla som ser det ska gilla det ävenfast dom flesta inte gör det. 
Tror knappast de räknar med att "alla" skall tycka om det.. Men de bryr sig ite om dem som ej gör. Det är la statistik som är drivkraften skulle jag anta. Klickar de förbi 100 st människor är det säkert minst 1/30 som finner det spännande. 

En del av dem bryr sig säkert inte alls om vad ni tycker, alla reaktioner anses vara positiva för dem, kanske även de föredrar när ni ser ointresserade ut? Typ liknande maktkänslor som uppstår vid våldtäkt hos gärningsmannen.

Emilie0116: Hej

Jag va presis på  http://www.chatrouletteen.se (Chatrouletteen Sverige för ungdomar), och chatta med en snygg och snäll kille. Men plötsligt visa han sin ... . Varför????
Tråkigt att höra att alltså.
Jag kan inte säga varför han gjorde det mer än han förmodligen bara är någon idiot.
Normala killar, med lite god etik och moral skulle aldrig gjort något sådant. Jag hade aldrig gjort det t.ex.

Rulle123:
Vem är du att bestämma vad penispojkarna vill uppnå för mål?
De felsta i samhället är alla ense om att visa sin penis bara sådär inte är ett kärleksbesked och att det inte funkar hos många individer som något inbjudande.
Jag menade tvärt om, att de uttrycker den kärlek de redan känner genom att visa snoppen. Jag vet ju inte hur du är funtad, men normalt sett använder man sig av kuken när man har sex.
Kärlek har inte uteslutande med sex att göra, kärlek kan inte bygga på bara sex. Med ditt påstående hade föräldrars kärlek till sina barn varit genom att sexuellt förgripa sig på dem vilket inte är ett kärleksutnyttjande överhuvudtaget. Jag tror du håller med mig här, hoppas det iaf.
När man gillar varandra och tar hand varandra och lever ihop på ett sätt som just bara partners gör. Ett sätt att vilja komma varandra närmare kan vara med samlag men det är inget man börjar med en eventuellt partner, det är övergrepp.
Måste gå till skolan får fortsätta diskussionen senare.

trevlig-snubbe: De felsta i samhället är alla ense om att visa sin penis bara sådär inte är ett kärleksbesked och att det inte funkar hos många individer som något inbjudande.
Fast i de här chattrummen har du möjlighet att klicka förbi 1000 människor på 30 minuter. I enlighet med viss statistik bör åtminstone 20 personer av dem visa intresse. 


trevlig-snubbe: Med ditt påstående hade föräldrars kärlek till sina barn varit genom att sexuellt förgripa sig på dem vilket inte är ett kärleksutnyttjande överhuvudtaget.
Jag skulle inte kalla de känslor föräldrar vanligtvis har till sina barn för "kärlek". Om du väljer att göra detta är det upp till dig, om så är fallet finns det säkert olika typer av kärlekar också?


trevlig-snubbe: Ett sätt att vilja komma varandra närmare kan vara med samlag men det är inget man börjar med en eventuellt partner, det är övergrepp.
Jag håller med, men för den sakens skull kan denne man/pojke fortfarande uttrycka sin kärlek genom att visa penisen - det är upp till honom att bestämma sina intentioner oavsett hur olämpligt det anses vara av den stora massan. Är du med hur jag tänker?
Det har väl alltid varit så på omegle / chattroulette? Det är nog samma anledningar till att vissa män/killar skickar dick pics, uppmärksamhet och makt etc. Variationer på det har förekommit under hela civilisationen, Rousseau på 1700-talet blottade till exempel sin röv för att han ville att kvinnor skulle smiska honom....


https://www.psychologytoday.com/blog/women-who-stray/201602/why-men-send-pics-their-junk

Rulle123:
Fast i de här chattrummen har du möjlighet att klicka förbi 1000 människor på 30 minuter. I enlighet med viss statistik bör åtminstone 20 personer av dem visa intresse.
Säkert. Finns ju säkert någon som tycker det är kul eller jag venne.

Rulle123: Jag skulle inte kalla de känslor föräldrar vanligtvis har till sina barn för "kärlek". Om du väljer att göra detta är det upp till dig, om så är fallet finns det säkert olika typer av kärlekar också?
Exakt, det är det jag menar att det utmynnar i olika uttryck som att skydda sina barn och vägleda dem rätt i livet eller hur det nu kan te sig.


Rulle123: Jag håller med, men för den sakens skull kan denne man/pojke fortfarande uttrycka sin kärlek genom att visa penisen - det är upp till honom att bestämma sina intentioner oavsett hur olämpligt det anses vara av den stora massan. Är du med hur jag tänker?
Säkert, jag vet inte hur han tänker. Jag är är helt med på hur du tänker.