Forumet - varför ska man behöva argumentera för att människor inte är monster för att de inte är från europa?

varför ska man behöva argumentera för att människor inte är monster för att de inte är från europa?

1936 0 83

Spana också in:

Rätt nöjd över att vara vit och sedan att vara man. Skäms inte över att jag är en del av ett framgångsrikt kollektiv som genom historiska prövningar, innovation, kristen arbetsmoral var så överlägsna att de en ljummen sommar år 1886 civiliserat kunde sätta sig ner vid ett bord och noga rita upp världen mellan sig. Manifestationen av makt är så total, utan oss så skulle världen förmodligen stanna i tiden.

Förstår att människor från avlägsna länder instinktivt känner avsky från vit kultur och vill söndra min nation genom mångkulturalism. Men det är inget annat än en barnslig reflektion på deras avundsjuka. En avundsjuka över att de aldrig någonsin kommer att bli accepterade och bli en del av det vita gemenskapen och att deras landsmäns enga bidrag till omvärlden aldrig någonsin kan mäta sig med det vita.

Weeaboo: Manifestationen av makt är så total, utan oss så skulle världen förmodligen stanna i tiden.
Du glömde nämna allt förtryck som de västerländska länderna har orsakat genom imperialism osv. Inte för att just Sverige spelat en stor roll i det sammanhanget, men det är rätt uppenbart att den västerländska civilisationens dominans har lett till lidande i ofattbar skala, och inte bara guld och gröna skogar som du verkar vilja göra gällande.
Ja, jo... de och människor som tycker att Sverige är ett skitland, när det i själva verket är bland de mest humana och rättvisa länderna i världen, är verkligen idioter. Om alla bara kunde tagga ner lite grand så vore det jättefint - det går att leva i harmoni om man bara vill.

Feberyra: Du glömde nämna allt förtryck som de västerländska länderna har orsakat genom imperialism osv. Inte för att just Sverige spelat en stor roll i det sammanhanget, men det är rätt uppenbart att den västerländska civilisationens dominans har lett till lidande i ofattbar skala, och inte bara guld och gröna skogar som du verkar vilja göra gällande.
Nämnde aldrig att den bidragit till något positivt, bara att det är ett intyg på hur överlägsna vi är dylika underfolk.