Forumet - Varför ska man gå efter utseende?!? är det inte lite väl onödigt?

Varför ska man gå efter utseende?!? är det inte lite väl onödigt?

4924 1 94

Tycker att utseende är ganska patetiskt o gå efter men jag vill ju självklart ha en tjej jag tycker är snygg från början men iaf inte ful :P men det är ju jag det men så tycker väll alla, eller iaf många?!?

Att ha snygga kompisar är ju bara onödigt man ska ju ha en kompis som respekterar en o så respekterar man sin vän såklart. (sent för mig o skriva nu men jag bryr mig inte).

Jag vill ha någon bra tjej där ute o det finns MÅNGA att välja bort efter som att det är ju en jag ska ha, Men var och hur ska jag göra och att leta m.m. jag är lite speciell men jag är ju sådan.

Jag skriver allt i ett så förlåt om man bara WhaaAaTttTt?

Mer om tjejer o flickvän är att jag vill ha en mogen sådan o tyvärr har jag aldrig vart intresserad av mörkhyade men latinos är spännande men jag ändrar mitt tycke och tänk efter att jag pratat med en klok vän som en mkt ny kompis (du vet vem du e ;) )

Detta inlägg är både snack, fråga o typ de.

Spana också in:


_heygirl_:
Haha äsch jag vet bara att jag gillar hur jag ser ut och då är jag gärna med en tjej som jag också gillar utseendet på. Sen vet jag inte vad alla andra tycker.
Ska väll säga att du e inte ful iaf men personligen tycker jag man ska vara respektfull mot alla... hatar att jag nämer det hela tiden men iaf. Ja det håller jag med om att man vill ha en tjej man tycker e snygg :) o nä det e väldigt svårt o veta vad andra tycker förns man frågat :) men det är inte nått man kanske tycker är viktigt o fråga.

ToxicWithaHintOfSteam: Jag skyller på samhället men man har ju förståelse och försöker bortse från att döma på det viset, vilket brukar fungera om personen i frågan inte är dumihuvudet då använder man deras fel som vapen emot dem själva. Det är inte rätt men att har rätt har inte till saken att göra utan med ilska, hat man behöver liksom inte gå djupare för att hitta "vapen"

Sant, Förlåt att jag svarar förrns nu. Jag följde inte mitt inlägg men bättre sent än aldrig ;)
Håller inte helt med. Visst det är personligheten som är det viktiga, men det är utseendet som gör det första intrycket. Om man ser bra ut och beter sig trevligt får man ett bra första intryck. Så jag säger att det är både utseendet och personligheten som är det viktiga. Det är vad jag tycker:)