Forumet - Varför skriver alltid jag först?

Varför skriver alltid jag först?

2096 1 6
Hej! Jag har precis börjat skrivit med en kille och det är alltid jag som skriver först. Bara för att jag inte vill verka så jobbig så brukar jag skicka en random bild t.ex när jag gymmar så han tror att jag skickar till fler och då brukar han skriva. Men annars är det jag som alltid skriver först. Det är som att jag måste påminna honom om mig. Man kanske inte kan säga att han Inte är intresserad för han har bjudit hem mig och sagt att han vill träffa mig och sånt. Men tycker ni att jag ska vänta ut honom och se om han skriver när jag inte skriver? 

Kommentarer (2)

  1. omg vi har ett liknande problem hahah fast jag är killen i detta fallet. (Tror jag vet vad problemet är. killens perspektiv här)

    En tjej har pratat med mig, och vi har pratat typ en månad, och träffats en gång.  Hon började alltid att skriva till mig, och nu slutar hon typ skriva först. och hon skickar med bilder som, hon verkar skicka till alla, och jag frågade henne med om hon ville träffas och så. 

    Men jag tycker att det är awkward för att tjejen kanske tycker att det är jobbigt. Liksom man vill prata in real life, och jag kan garantera dig att killen är intresserad av dig om han vill träffas, för så är det i min fall med.  Det du kan visa att du är intresserad är att skriva hej och sedan hans namn. liksom så att han vet att den meddelandet är menat för honom. (typ på snap) och oroa sig inte, killen vill träffas först, och gör det så kommer det inte vara lika svårt att skicka i väg det meddelandet för honom.

  2. Åhh tack så mycket!! Jag hoppas det blir bättre efter vi träffas och man vill ju såklart inte vara den som skriver först hela tiden

Tråden har 6 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Sluta höra av dig och se vad som händer.
vissa är initiativtagande, andra är inte det. att spela spel genom att inte höra av sig trots att man känner för det låter onödigt. ifall det verkligen stör dig att alltid vara den som hör av sig först så kan du väl fråga hur det kommer sig att han inte gör det? berätta att du hade uppskattat om han gjorde det. det kan räcka. 

Spana också in: