Forumet - Varför skriver skrivaren ut tomma sidor?

Varför skriver skrivaren ut tomma sidor?

2879 0 18
Jag har en skrivare, Lexmark, som har börjat skriva ut tomma sidor! Jag har kollat alla patroner och följt vad som står i manualen att man ska göra vid detta problem, men det har inte hjälpt. Är det någon som vet vad detta kan bero på? Har hela skrivaren pajat? :O

Spana också in:

ChickiBull:

Gå till kontrollpanelen -> Skrivar och andra enheter elle vad det står -> högerklicka på din skrivare -> propoties -> Skriv ut test sida. Är det inge färg på den så är det bläckpatronerna som är slut eller trasiga


Jag vet att tre färger är så gott som slut och det varnar datorn för, men nu ska jag bara skriva ut en sida med svart text och inga färgbilder. Det borde väl gå även om dem andra partronerna är slut? Den svart är så gott som helt ny.
Nian3:

Jag vet att tre färger är så gott som slut och det varnar datorn för, men nu ska jag bara skriva ut en sida med svart text och inga färgbilder.


Vissa skrivare (kanske patroner, inte säker) jag har varit med om har slutat fungera helt när färgerna tar slut. D.v.s., man måste ha "färg" kvar, även för att kunna skriva ut svart-vitt. Efterblivet, men det kan vara något sånt.