Forumet - varför skulle man ens göra så[mad]

varför skulle man ens göra så[mad]

657 0 25

Spana också in:

flickansvekmigikväll:

modern konst [cute]


:c

enhimmelskdrog:

för att fönster är trevliga!!! om det är fint utanför iaf


mh dom är jättetrevliga!! men kallt :((((

Zerone:

Hoppas att ditt badrum inte består av för många fönster iaf. De hade ju varit lite jobbigt [party]


näh de är typ fel sida av lägenheten för att ha fönster på sig [party] fast eftersom att väggen består av typ endast fönster så ser man in i badrummet om man inte stänger dörren [blush][sad]
Då gör du såhär: lufta ellementen & lossa termostaten från elementet, termostaten sitter fast med den stora muttern ca 34millimeter. Så blir det fullt flöde genom elementet så hela blir riktit varmt även om det ligger lite "grums" i botten som hindrar flödet spolas det bort. Har du luft i elementet blir det inte heller något flöde. Så är det! Har många hushåls tips och detta har ja själv gjort så jag vet att det funkar. Med så många fönster kallas det oftast för energi hus, funkar inte med uppvärmningen på vintern i alla fall.
enhimmelskdrog:

du får ha på dig massa kläder [party]


mh!:c och täcke :(

Storchen84:

Kasta inte sten i glashus[cute]


fniss[blush]

Baader_Meinhof:

Häng filtar över fönstren!!


har inte så mkt filtar:C + ser tråkigt ut :C

dazed_and_confused:

det är yta som räknas


yta av vad?

oktan:

Då gör du såhär:


låter väldigt krångligt :(

Olycklig:

Inget har sagt att du måste gå in i det kalla huset ;)


är nog kallare ute[sad]
Det är inte krånglit, det tar ju max 2minuter att göra det, gör som du vill jag har 22.6grader varmt inne nu, hadde 17 innan ja trimma elementen. Man behöver ju bara en element nyckel & en poligrip tång till termostat muttern. Skaffa dej en fotogen kamin & elda parafinolja som inte luktar annars, men DET är krånglit, att få tag i vid den här årstiden & dom jag har i garaget säljer jag inte.
28 kan vara svårt att få. Men om du har fuktig luft känns det kallt inne. Bor du på bottenplan kommer kylan från golvet, då är det mattor som gäller för att isolera den kylan. Den råa luften blir torr med värmeljus. Är luften torr känns det varmt när det är 18, är det rått & fuktig luft känns det kallt när man rör handen sidled i luften, har du elen inräknad i hyran kan du sätta en såndär kupe fläckt man ställer i bilen på vintern. Jag skulle haft en vedspis, hadde vart mysit & gött. Hör med en kompis som hjälper dej med elementen.