Forumet - varför slutar han smsa ..?

varför slutar han smsa ..?

852 0 16
Det var så att en kille som går i min skola började att smsa med mig och hålla på och vi hade kanske smsat i 2 månader innan vi bestämde för att träffas, och så iallafall så var jag hemma hos han för några dagar sen och vi låg i hans säng. Vi kysste varandra och började också hångla och sen så stoppade han in handen innanför mina trosor o ville hålla på där nere, men det ville ju inte jag för jag menar det var ju första gången vi sågs och plus att han redan har en tjej?
Och nu har han slutat att smsa och snacka med mig helt,förut när vi såg varandra i skolan så brukade vi hälsa och han ville alltid träffa mig på rasterna och så, men nu så kollar han inte ens på mig. Vad är problemet? Tror ni han blev sur för att jag inte ville eller? :o

Spana också in:

Låter lite som han tröttnat lite på sin tjej och ville "testa" någon annan innan han skulle bestämma sig för om det är värt att stanna hos henne.

Kan dock ha fel, vet inte riktigt varför killar ska dryga sig. Känner mest bara att jag blir sur över att han håller på med andra samtidigt, dålig stil.

Om han gör så mot sin tjej och sedan ignorerar dig så tror inte jag han är någon vidare trevlig typ, tyvärr.