Forumet - Varför strular mitt öra?

Varför strular mitt öra?

311 0 6
Skaffade en vanlig ring i öronsnibben för några månader sedan. Jag skötte den bra och inga problem uppstod. Ca 2 eller 3 månader gick och sommaren kom. Jag behövde inte längre göra rent den och den gjorde inte ont. Men så vaknade jag upp en dag med ett ömt ora och det kom var från en liten blåsa osv. Jag gjorde rent med sånt där disinfektions spirt som vissa rekommenderar att man bör göra.

Infektionen blev mindre och efter ett par dagar var det som vanligt igen. Så vaknade jag upp efter en vecka med ömt öra IGEN. Men denna gång så blev det inte särskilt mycket problem. Det var ömt men det kom knappt något var. Tog en eller två dagar innan de ens kom något var.

Nu har det gått tre veckor sedan dess. Under den första veckan så fanns det en blåsa som dock blivit mindre men de två senaste veckorna så har jag känt att min öra är lite ömt och jag tvingas också göra rent det (Vet ej vad det är för vätska men det är sånt torkat klet som man får under läkningstiden).

Vill dock påpeka att det är aldrig väldigt mycket klet, rätt så¨lite så jag gör rent ca 1 gång per dag med saltvatten.

Jag vet inte riktigt vad det kan bero på, jag har diabetes dock. Då jag fick den "andra" infektionen så bytte jag från ett 2.4 mm smycke till ett 2.00 mm smycke under några dagar dock men det borde väl inte påverka?


Har inte heller besökt någon läkare eftersom det inte känts nödvändigt. "Infektionen"(om det nu är det) har ju inte blivit värre osv.

Spana också in: