Forumet - varför suger mitt liv

varför suger mitt liv

813 0 27
hej

i sexan fick jag tre bästavänner
i sjuan började min ena bästis vända sig emot allt som var roligt , hon kunde skita och va med mej bara för att typ springa eller plugga matte , min andra bästis dissade mej för att va med dem med ''högre status'' den andra försöker oxå hänga på dem så nu är jag lämnad kvar ensam , och jag känner inge mycket folk mitt liv går typ ut på att gå till skolan och bli ignorerad ,sen komma hem och lyssna på emo musik och tänka över mitt deprimerande meningslösa liv och nörda data och läsa mina klasskmpisars blooggar om deras lyckliga liv , sen går jag och sover ,jag älskar att sova för då försvinner alla problem och jag hamnar i en annan värld , i mina drömmar är jag helt lycklig , sen vaknar man tillbaka till all skit igen , och jag är inte direkt jätte fin heller

så nu väntar jag bara på att hela mitt liv ska gå så jag kan lämna denna plats för gott

Spana också in:

godiisglassen:

så nu väntar jag bara på att hela mitt liv ska gå så jag kan lämna denna plats för gott


Nee tänk inte så. Nu vet du att dom "vännerna" ej är riktiga vänner, dom är falska helt enkelt. Även om det kan vara lite svårt så försöka skaffa nya. Ansträng dig lite bara.
Renesmee:

Tiden går fort när man har roligt, så du får se till att ha det riktigt roligt hela tiden. Sen är jordelivet slut när du minst anar det :)


Jag skulle säga detsamma, men byta ut jordelivet mot högstadiet.

Tycker du annars kan ta och byta skola TS. Då får du nya vänner!