Forumet - Varför svarar han aldrig?

Varför svarar han aldrig?

826 1 5
Hej.. för någon månad sen så började jag prata med en kille på kik. Han är två år äldre än mig, och bor i usa. Jag i Stockholm. I början kikade han mig hela tiden, när jag vaknade fick jag alltid "goodmorning texts" osv.. jag gillade honom något otroligt mycket. Och för 2 veckor sen så sa han att han älskade mig. Jag älskar honom också, i really do. Och när han sa det var helt ärligt en av de bästa stunderna i mitt liv haha.

Men dom senaste dagarna, han hör aldrig av sig längre. Han kikar aldrig mig längre. Jag skriver alltid först. Och när jag skickar snaps, så öppnar han dom men svarar inte. Jag vill prata med honom typ hela tiden men jag vill inte känna mig för på lixom..
Social media är såklart allt vi har.

Det låter så töntigt men det gör faktist ont. Har han tappat intresse för mig? Jag menar för att han sa ju för inte så länge sen att han ÄLSKADE MIG.
Kan någon vara ärlig nu och förklara vad han tänker, om det är någon som förstår..

och ja, vi har skypat och allt så att jag vet 100% att han inte är någon pedofil eller liknande..

VAD SKA JAG GÖRA!?

Inga kommentarer

Tråden har 5 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Det kan vara lite svårt på grund av olika tidszoner, dvs att när det är dag här så är det natt hos honom. Dock är det ju ingen orsak till att ni inte skulle kunna ha kontakt ändå, men det krävs väl en del planering och anpassning tänker jag. 

Givetvis kan det också vara så att han inte är intresserad längre. Har du frågat honom om det? Sedan enligt min personliga åsikt verkar det inte så seriöst att säga att man älskar någon som man aldrig träffat och faktiskt inte ens känner, men jag vet inte hur gammal du är heller? Om han inte skulle vara intresserad längre så finns det massa fler grabbar att ragga på! Blink

Spana också in: