Forumet - Varför svarar han inte på alla mail/frågor?

Varför svarar han inte på alla mail/frågor?

542 0 1
Endast seriösa svar, tack! (OBS: komplicerad & lång tråd)

Han bor vid medelhavet och vi träffades i somras. Han verkade vara väldigt förälskad i mig och till en början de första veckorna sedan jag kom hem skickade han en drös sms/mail/ville ha mig på msn osv. Nu en månad senare har allt svalnat betydligt. Jag känner mig totalförvirrad och även frågat en gång om anledning till varför han blivit tystare och inte svarade på 3 mail jag skickade förra veckan, för att det kändes som om han älskade mig mindre. Han svarade på 2 av dom mailen men inte på det långa där jag öppnade upp hjärtat. Han fortsatte istället fråga om helt annat som "om mina nyheter" istället för att svara på det jag undrat över - which leaves me confused! [censur] Jag inser väl att han inte vill ha mig lika mycket längre kanske, i alla fall som hans beteende nu säger, men det är så motsägelsefullt mot allt han sagt tidigare (: att han älskar mig, vill komma till Sverige nästa år då han kan, att hans syrra vill lära känna mig, att han berättat om mig till sin mamma, jag är speciell, number # 1 osv).

Men hans sätt att svara kort på mina mail nu och t.ex. bara skriva "har sommarlov tills jag börjar jobba :)"ungefär istället för jag som räknade upp kanske 10 grejer jag gjort på sistone - så känns det dött.

Nu är ju risken att jag struntar i att åka trots att jag har en köpt flygbiljett för 2000 kr... och jag vill inte skapa något bråk men allt leder till att nu på onsdag så måste jag välja en kurs av 10 och om jag ska resa har jag bara 2 av dom att välja på, och dom är inte så roliga ens.

Mina vänner säger att jag måste tänka på skolan först, och det är jag såklart medveten om men alla kurserna är nästan lika tråkiga, men hade såklart tagit någon av de 8/10 jag inte kan välja om jag reser - om jag inte reser...

Mina vänner spekulerar i att han kanske inte har tid (fast han just slutat jobba och därmed sa att han hade mer tid :S) Dom spekulerar i att han inte kan engelska så bra vilket han inte gör men han HAR visat att han kan om han vill förmedla vadsomhelst bara han försöker som i början... Jag spekulerar i att han kanske träffat en annan tjej, men vill bara att han blir som förut då allt var balanserat och jag mådde bra men det känns redan som om jag har försökt nå ut till honom men han inte öppnar sig! Så jag vet inte vad jag ska göra längre. Kämpa eller ge upp.

Mår uselt av det här och orkar inte mer! Ingen av mina vänner har gett något bra tips hittills och det är väl för alla egentligen bara tänker "ge upp" eller något [cry] Kan inte ens sms'a honom längre då det inte går att skicka sms'en, bara gått ibland förut med men nu går det aldrig! Han sa att det inte var något problem med hans telefon men så upplever inte jag det. Jag bara blir förvånad över varför han blev sånhär! Sist vi hördes bra så webbcamade vi och han verkade älska mig och det var då jag fick sista sms'et också för 3 veckor sen.

Hjälp mig med tips för att få det här att fungera, tack! Allt jag vill är att det ska bli som förut med kontakten och att jag åker dit och allt blir bra...

Spana också in:

Han kanske har insett att det ej kommer fungera med ert avstånd och försöker backa.

Då det var en sommarfling kanske känslorna ha minskat utan den fina omgivningen och varandras närhet och det köret.

Han kanske missade mail nr.3 och din mobiloperatör kanske har något problem.

Kanske, kanske, kanske.. Öh ja, du fattar. Han är den enda som vet, fråga.