Forumet - Varför tänder man på att läsa om Onani?

Varför tänder man på att läsa om Onani?

1291 0 88
"Fingrarna hittar snabbt till sin plats och långsamt börjar jag smeka min plaskblöta fitta. Först tar jag det lite lugnt och leker bara med klittan med ett finger. Det känns jättekonstigt att se två killar som stirrar på mig, så jag blundar för att bli av med känslan och det fungerar. Jag slappnar av och av bara farten hittar jag min vanliga sköna smekarrytm, vilket resulterar i att kåtheten väller upp och pulserar ut i vågor genom hela kroppen.

Jag hör mig själv stöna till av njutningen. Helt förslukad av mina egna smekningar och tänker inte ens på att jag särar mina ben till max för att komma åt att fingerpulla min grotta. Smekningarna blir mer och mer intensiva, jag växlar med att cirkla med pekfingret runt min styva klitta och ytpulla mitt kåthål. Mera, mera…vill känna mera, fan vad kåt jag är nu, tänker jag och pullar mig djupare in i fittan.

Det är så skönt och nu finns det inget stopp, vill komma, så jag stoppar in tre fingrar i fittan och pullar mig djupt. Vid det här laget har helt glömt bort att det sitter två killar framför mig och tittar. Mina fingrar driver nu hårt in i fittan och det plaskar härligt av kåtsaften som rinner ur mig. Jag fortsätter och känner att jag börjar närma mig en orgasm....

Jag stönar kraftigt och rycks inte ur trans förrän jag hör Rille säga:
- Shit Viktor, jag tror bruden håller på att komma.
Plötsligt kommer jag ihåg var jag är och slår upp ögonen.

Framför mig står både Rille och Viktor, båda stirrar med kåtglansiga blickar mot mig och Viktor kramar sin kuk utanpå kallingarna. Ville däremot har sin ena hand runt sin spränghårda kuk och runkar den sakta.. men det som förvärrar situationen är vad Rille har i andra handen. Han håller en kamera!"

- Utdrag ur en Sexnovell


Kategorin "onani" finns typ på alla sexnovellssajter, och handlar i stort sett om en kille/tjej som onanerar eller blir avonanerad av någon.

Och på diverse porrsidor jag brukar besöka finns det massa videos typ "cute guy with cute cock" och "hot amateur chick pleasuring herself!!1".

Varför tänder man på detta? Vad finns det för nöje i att se eller att läsa någon göra något man lika gärna kan göra själv? [confused]

Spana också in:

Mollgan:

Vilket skönt ordspråk. Det borde man sluta alla meningar med [bigcheers]


eller säga som tröst till ledsna människor, fast det beror ju på vad de är ledsna för.. om någon dött kanske man framstår som väldigt okänslig om man säger det[ops]
eller till någon som tänker ta livet av sig kan man ju säga det., då borde det funka att säga vadsomhelst som är det minsta positivt.
Jag är övertrött.
isola:

eller till någon som tänker ta livet av sig kan man ju säga det., då borde det funka att säga vadsomhelst som är det minsta positivt.
Jag är övertrött.


haha, du bytte forum alltså? jag trodde jag skulle få nåt svar hurvida mitt skägg var långt eller inte. Jo men ah, det stämmer, och ah, du är nog övertrött. Mat nu! japp.
Mollgan:

haha, du bytte forum alltså? jag trodde jag skulle få nåt svar hurvida mitt skägg var långt eller inte.


SVARADE NYSS

Mollgan:

Mat nu!


rolig dygnsrytm du har[wink]
Jag vill städa, eller vill och vill, men det verkar som en bra grej att göra nu., fast mina grannar skulle säkert inte hålla med^^
Mollgan:

Ehm.. de spelade jättehög musik å du hämnas genom att städa? Hur mycket kan det låta av att man städar?


dammsugare låter, spec eftersom de bor under[no-no]
fast det var längesen de spelade hög musik, så skulle jag störa dem nu, är det inte säkert att sambandet skulle gå fram[zzz]