Forumet - Varför tror ni inte på gud!Kätare...

Varför tror ni inte på gud!Kätare...

696 0 10
Hej, jag har en fråga jag länge gått omkring och burit på. Jag tänkte fråga dagens ungdom då ni verkar ha koll på vad som händer ute i samhället idag.

Hur kan en människa INTE tro på gud? I bibeln framstår det tydligt att vår heliga fader finns. Jag skulle kunna bifoga citat men sådana triviala aktiviteter har jag tyvärr inte tid för. Bibeln är guds ord och där står det som sagt tydligt att gud finns. Gud ljuger ALDRIG, så hur kan man inte tro på det?

Ni som påstår er tillhöra den abnormala stam som har gått under namnet ateism kan brinna i helvetet. Ty helvetet finns. Detta är guds ord. Satan Lucifer kommer spättsa er med glödheta spjut i eviga tider. Förbarma er till gud!

Jag har själv teorier om hur sådant hädande har uppkommigt. Sverige har alltid varit ett kristet land, det vet alla. När vi nu börjar släppa in alla dessa blotare och nysvenskar så är det väl inte alls så konstigt att sådant uppstår! För er som umgås i dessa djävulska kretsar är det redan försent. Hädande bär straffet av könssjukdomar och evigt sodomiserande av Lucifer själv.

Tack.

Spana också in: